Un mic ghid despre pariuri sportive de la Betindex.ro

de | oct. 2, 2014 | Sport

Pariurile sportive sunt un amestec intre marile interese ale barbatului: sportul si pariurile. Nu este cu siguranta o surpriza faptul ca cele doua distractii functioneaza atat de bine impreuna.
In orice sport, exista intotdeauna unele etape care sunt considerate a fi cele mai importante dintr-un sezon si tensiunea creste pe masura ce data acestora se apropie. In acelasi rastimp, pariurile incep sa se adune, ne explica specialistii de la Betindex.ro.

Din moment ce nimeni nu stie dinainte modul in care jocul se va desfasura, este intotdeauna o chestiune de impuls sa stii care echipa va fi victorioasa si la cate puncte distanta. Pariurile sportive ar putea parea ca dau dependenta din astfel de motive, dar pentru aproape toti oamenii este doar o distractie! Din moment ce scorul final nu poate fi cunoscut pana la sfarsitul jocului, un pariu face toata evolutia mai emotionanta.
In timp ce exista, in general, si pariuri informale intre prieteni, cele mai multe pariuri se fac prin ceea ce este cunoscut ca fiind o casa de pariuri.

Sporturile pe care poti paria sunt de la curse de cai, curse de caini, hochei, fotbal si pana la baschet. Poti paria pe scorul final al unui joc, cu cat de multe puncte va castiga o anumita echipa, cine va castiga un meci de box si in ce runda se va fi declarat castigator. Singurul lucru care este cunoscut in avans este cota, adica probabilitatea statistica de a castiga sau a pierde un anumit pariu.

O casa de pariuri va indica care sunt cotele in orice moment special pentru a te ajuta sa alegi mai usor ce ai de facut si astfel sa te distrezi si mai mult. Acestea sunt doar cateva dintre elementele fundamentale ale pariurilor sportive pe care ar trebui sa le stii daca vrei sa iti incerci norocul si sa te distrezi la pariuri sportive. Amintestete-ti totusi, mai ales daca esti la inceput, sa incepi cu pariuri pe sume mici. In acest fel, va fi intotdeauna distractiv, te sfatuiesc cei de la Betindex.ro.

Daca pierzi o suma mica, poti trai cu asta si te vei gandi la ea zambind. Daca te lasi dus de val si cheltui sume mari, va fi o nenorocire atunci cand pierzi si clar vei termina si cu distractia. Numai un jucator dependent crede ca stie sigur deznodamantul unui pariu si joaca sume mari.

Pentru mai multe detalii despre pariuri sportive intra pe Betindex.ro.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.186)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]