Magazin piese autoAchizitia unui autovehicul nu mai este o problema in ziua de azi. De la masini uzate cu garantie, masini cumparate in leasing, achizitionate la licitatii sau chiar noi cu zero kilometri, ofertele abunda. Adevarata problema, insa, abia acum incepe. Carburant, taxe, asigurare, rovinieta si intretinere, reprezinta principalele probleme care tin de gestionarea autovehiculului.

Aceestea constituie o cheltuiala serioasa pentru bugetul unei familii, fapt pentru care unii sunt tentati sa lase masina cat mai mult in garaj, sau sa caute una cu o capacitate cilindrica mai mica. Este adevarat si faptul ca necesitatea a stimulat ingeniozitatea romanilor, foarte buni in arta de a se descurca. Acestia au studiat unele mici trucuri care sa le permita sa economiseasca ceva.

Incepem cu asigurarea care, cu putina rabdare s-a dovedit ca poate reprezenta un punct important pentru a face economii. Nu intamplator, in acesti ani de scumpiri si nesiguranta economica, s-a constatat un mare succes al asigurarilor facute online. Cu cateva click-uri putem compara rezultatele diverselor companii de asigurari si putem alege polita cea mai avantajoasa. Astfel, se constata ca putem economisi pana la 40% fata de metodele traditionale.

Apoi este chestiunea carburantului, care dintr-o acciza in alta a ajuns la niveluri record. Sa-i lasam deoparte pe norocosii care pot sa faca plinul in Ungaria sau Bulgaria, sau chiar Moldova, unde mai nou se constata cozi de automobile la pompele de benzina. Pentru cei care locuiesc departe de frontiera, problema economisirii din sumele destinate carburantului este mai degraba o utopie. Uneori sunt ofertele de week-end, cand se poate achizitiona carburantul mai ieftin.

Piese auto si consultantaIntretinerea masinii este un alt domeniu pe care nu il putem neglija. Sa nu uitam ca in aceasta tara predomina masinile cu o varsta deja venerabila, iar numarul de autovehicule noi achizitionate de romani este destul de mic. Varsta medie a parcului auto continua sa creasca si cu aceasta si cheltuielile pentru reparatii, din ce in ce mai dese.

Cei care se pricep si sunt mai indemanatici isi repara masinile pe cont propriu, lucru pe care nu il consiliem daca nu sunteti experti sau daca nu sunteti siguri de natura defectiunii. Se poate schimba un bec sau o siguranta, dar a baga mainile in motor este deja altceva, iar daca este vorba de probleme cu partea electronica a masinii riscam sa cauzam daune ireparabile.

Dar si in acest caz raspunsul vine de pe internet: apar tot mai multe site-uri unde putem compara preturile diversilor mecanici sau tinichigii, in cautarea centrului de depanari mai convenabil. De asemenea, sunt din ce in ce mai multe magazine precum https://www.piese-auto.ro/ care ofera piese ieftine, de buna calitate.

Printr-o singura cautare dupa un magazin piese auto, vom vedea ca putem economisi cel putin 15-20% fata de sursele traditionale.