magazin parchet bucuresti

Atunci cand ne dorim finisaje si amenajari interioare si exterioare de calitate, ne gandim automat la Decolandia. Lider de piata de multi ani, compania noastra a prosperat si s-a ridicat dintr-o firma mica, cu disponibilitati financiare limitate si o echipa tanara, fara experienta si de dimensiuni reduse in cea mai buna varianta de magazin parchet din Bucuresti.Am inteles in anii de experienta pe care i-am acumulat la cel mai inalt nivel ca succesul in afaceri tine in principal de satisfactia clientului atunci cand iese pe usa, fapt ce ne-a impins mereu sa incercam sa avansam in calitatea produselor si serviciilor oferite.

Calitate, profesionalism, seriozitate – intr-un cuvant: Decolandia

In cadrul magazinului nostru va oferim parchet cu aspect modern si durabilitate ridicata utilizat in cele mai bune si la moda finisaje interioare si exterioare de pe piata. Decolandia te invita sa alegi oferta si gama de produse care se potriveste cel mai bine caminului tau, iesind in intampinarea ta cu numeroase oferte si promotii ce ne diferentiaza printr-o calitate superioara a produselor si materialelor folosite, grija pentru detalii si tehnici si tehnologii de fabricatie dnitre cele mai noi si moderne.

Oferim, de asemenea, si o gama larga de culori ce completeaza perfect materialele de tip bambus, fag, pin, stejar sau compozit din care este confectionat. Magazin parchet Bucuresti , asta inseamna Decolandia, compania ce satisface de minume chiar si cele mai exigente si extravagante asteptari, atat din punct de vedere al stilului, al esteticului sau al costurilor.

In functie de optiunile pe care le prezentati consultantilor si specialistilor nostri, puteti alege un parchet de interior de inalta clasa, extravagant, luxuriant ce se va imbina perfect cu elementele de mobilier din casa dumneavoastra de vis, puteti comanda un parchet care sa economiseasca transferul de caldura al instalatiei de incalzire din podea sau chiar un parchet de exterior durabil care sa tina piept celor mai grele conditii meteorologice posibile.

Montajul parchetului Decolandia – simplu pentru profesionisti, doar in conditiile optime

De regula, instalarea parchetului de la Decolandia se face usor si rapid, atat timp cat este efectuat de profesionisti ce au la dispozitie cele mai bune materiale. In cel mai scurt timp si cu minimum de efort din partea echipei noastre, veti obtine un finisaj extraordinar ce va va minuna si pe dumneavostra, alaturi de invitati, prin aspect.

Atunci cand alegeti parchetul www.Decolandia.Ro, aveti intotdeauna garantia unei pardoseli de cea mai buna calitate, confectionata din cele mai bune materiale de pe piata, de la cei mai buni producatori si parteneri, cu aspect si functionalitati in pas cu ultimele tendinte din domeniu.Parchetul Decolandia aduce un plus de eleganta si stil locuintei dumneavoastra.

Echipa Decolandia, mereu aici pentru dumneavoastra

Echipa noastra de specialisti si consultanti, formata doar din tineri profesionisti, seriosi si, mai important, pasionati va sta in orice moment la dispozitie, oferindu-va consulanta gratuita pentru orice fel de problema.De asemenea, venim inca o data in intampinarea clientilor nostri, devenind astfel usor de contactat prin telefon sau e-mail, pentru solutionarea oricarei probleme sau nelamuriri.Cand vine vorba despre cel mai bun magazin de parchet din Bucuresti, Decolandia este raspunsul.