Alege patutul de la Erfi pentru bebelusul tau

de | iul. 27, 2015 | Afaceri

Bebelusii sunt prin natura lor extrem de sensibili, mai ales in primele saptamani de viata, astfel ca majoritatea parintilor sunt pusi in situatia de a gasi un patut pentru copii ideal care sa-i ofere celui mic un grad cat mai ridicat de confort, dar si siguranta deplina pe intreaga durata a somnului. In prima etapa din viata, copiii dorm aproximativ 16 ore, astfel ca trebuie sa ne asiguram in mod repetat ca acestia se odihnesc si cresc corespunzator prin achizitionarea unui patut functional in acest sens.

In general bebelusii dorm in aceeasi camera cu parintii in prima etapa din viata lor, insa nu este recomandat ca acestia sa doarma in acelasi pat cu parintii din motive strict ce tin de siguranta. Pe piata la ora actuala exista o varietate mare de patuturi care beneficiaza de multiple functionalitati, insa daca alegem sa tinem cont de cateva lucruri de baza, alegerea acestora va deveni o adevarata placere. ErFi, magazin online cu o gama variata de patuturi pentru copii vine in sprijinul nostru cu cateva criterii de selectie importante pe care trebuie sa le avem in vedere ca si parinti atunci cand alegem patutul pentru copii.

Aspectul sigurantei este de departe unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le avem in vedere atunci cand vorbim despre bebelusi. In acest sens, va trebui obligatoriu sa avem in vedere achizitionarea unui patutut pentru copii solid care sa respecte ultimele norme de siguranta. Un patut instabil reprezinta o adevrata amenintare pentru sanatatea celui mic astfel ca principiul ieftin si bun nu se alica in acest caz.
Este esential sa luam totodata in calcul si calitatea vopselei care a fost utilizata avand in vedere ca aceasta nu trebuie sa fie sub nicio forma toxica pentru pielea celui mic. In plus, verificati ca pe suprafata acestuia sa nu existe zone nefinisate in care cel mic sa se poata ranii.
Distanta intre gratiile cu care sunt prevazute patuturile pentru copii trebuie sa fie de maxim 4,5-5 cm datorita faptului ca o distanta mult mai mare inseamna un spatiu in care cel mic isi poate prinde memebrele in momentele in car nu este supravegheat.

Pentru a putea fi complet, un patut necesita simultan si achizitionarea unei saltele de calitate. O saltea pentru patut buna trebuie sa fie confectionata numai din materiale de inalta calitate care ofere o pozitie cat mai naturala a coloanei, dar si un somn linistitor celui mic.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.183)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]