iPhone 6 Plus este ultimul telefon lansat de Apple. Acest smartphone este unul special, caci areun aspect deosebit, elegant, dar si performante notabile. Iata cateva detalii despre acest telefon, care a fost indelung asteptat de catre fanii produselor americane ale companiei Apple.

De cand a fost lansat, din toamna anului trecut, Iphone 6 Plus este un smartphone care s-a vandut foarte bine pe tot Globul. Si in Romania  a putut fi cumparat la cateva luni dupa lansarea oficiala din Caliornia. iPhone 6 Plus este disponibil in varianta gri, alb si negru

iPhone 6 Plus are un ecran Retina HD

Telefonul inteligent iPhone 6 Plus este mai subtire decat predecesorii sai, iPhone 4 si 5.Este un smartphone puternic, care incanta prin design si prin specificatiile tehnice deosebite pe care le detine. Un punct forte al acestui telefon este noul ecran Retina HD.

Se  conecteaza cu usurinta la Internet

Acest telefon iPhone 6 Plus  se conecteaza cu usurinta la la internet, in orice spatiu unde exista WiFi, dar si  daca activezi tehnologia 3G sau 4G. Odata ce te-ai conectat la internet, poti sa descarci  aplicatii din Apple Store, astfel incat sa ai cu ce sa iti umpli timpul, fie in drum spre serviciu, fie acasa, cand ai cateva momente de relaxare. Poti,de asemenea, sa descarci melodiile tale preferate, ca sa le asculti in drum spre serviciu.

Ideal si pentru pasionatii de fotografie

Iti place sa faci poze? Ei bine,  iPhone 6 Plus are camera foto performanta si se numeste iSight. Aceasta camera foto are un senzor nou cu pixeli de focalizare, de aceea fotografiile facute cu ajutorul ei sunt excelente si nu au nevoie de retusuri.

Un alt plus al acestui telefon inteligent este faptul ca are un grad mai sporit de siguranta, ceea ce inseamna ca intimitatea ta este mai bine protejata. Asta pentru ca dispune de tehnologia Touch ID, ceea ce inseamna ca iti permite sa  accesezi telefonul prin amrenta ta. Astfel, nimeni nu poate patrunde in telefonul tau. Ei bine, ce parola  poate sa fie mai sigura de atat?