Crearea identității vizuale – Înțelegeți cum se face

de | oct. 28, 2022 | Internet, Servicii

Identitatea vizuală sunt elemente vizibile ale unui brand, cum ar fi culoarea, forma și forma, care încapsulează și transmit semnificații simbolice care nu pot fi transmise numai prin cuvinte. 

Identitatea vizuală sunt elemente vizibile ale unui brand, cum ar fi culoarea, forma și forma, care încapsulează și transmit semnificații simbolice care nu pot fi transmise numai prin cuvinte. Într-un sens mai larg (și corporativ), identitatea vizuală poate include grafice, scheme de culori și coduri.

Dar știi cum se creează o identitate vizuală?

Dacă vrei să faci o impresie bună și de durată asupra publicului țintă, este important să iei deciziile corecte când vine vorba de branding. Iată câteva lucruri de luat în considerare atunci când creați:

1. Alegerea numelui

Un brand care iese în evidență nu este doar unul ușor de pronunțat. Trebuie să fie și ea foarte prezentabilă. La crearea identității vizuale, este important să țineți cont de faptul că un nume de brand slab poate elimina oportunitatea ca brandul să aibă succes. Gândiți-vă la ceea ce adaugă valoare poveștii mărcii și vieților publicului dvs.

2. Crearea stilului vizual

Toate elementele de branding trebuie să urmeze un stil vizual consistent. Dacă, de exemplu, decizia este de a proiecta o identitate de marcă romantică și plăcută din punct de vedere vizual, atunci acest stil ar trebui aplicat tuturor elementelor vizuale.

3. Logo atractiv

Logo-ul este imaginea emblematică a oricărui brand. O companie fără logo nu are nicio șansă de a avea un impact asupra publicului țintă. Logo-ul este cel mai esențial și mai valoros element vizual al mărcii dvs. și ar trebui să fie în procesul de creare a identității vizuale.

4. Atentie la culori

Culorile influențează emoțiile și ajută la distingerea între mărcile concurente. După ce ați recunoscut acest lucru, luați în considerare cercetarea aprofundată a culorilor și a influențelor acestora asupra psihologiei înainte de a decide asupra unei culori sau palete finale pentru marca dvs.

5. Selectați tipografia corespunzătoare

Tipografia este stilul și aspectul oricăror litere sau fonturi utilizate în brandingul dvs. Aceste caracteristici pot avea o influență semnificativă asupra deciziilor de cumpărare ale oamenilor și pot ajuta la accentuarea în continuare a mesajului mărcii dvs.

AllmaDesign ​​vă oferă servicii profesionale de web design la prețuri avantajoase, creare de site-uri prezentare pentru companii mici și mijlocii, creare magazine online și cataloage de produse, precum și alte servicii conexe: întreținere și administrare site-uri weboptimizare SEO și promovare onlinedesign grafic și identitate companiegăzduire web și înregistrare nume de domenii.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

 • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
  Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
 • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.966)
  Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
 • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
  Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
 • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.060)
  De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
 • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.199)
  Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]