Ce își doresc copiii de Crăciun – o întrebare care îi frământă pe părinți în această perioadă. Sărbătorile de iarnă își fac simțită prezența tot mai mult în aceste zile, iar Moșul generos și vesel își încarcă sacul cu jucării pentru toți copiii cuminți. Ca în fiecare an, așteptarea sa este magică, iar bradul frumos împodobit de toată familia va ascunde o mulțime de cadouri frumos împachetate. Părinților le revine sarcina să înceapă goana după cadouri în încercarea de a găsi acel dar care-i va surprinde pe cei mici.
Am tras cu ochiul la scrisorile primite de Moș de la prichindeii din toată lumea și am aflat ce își doresc să găsească sub brad anul acesta.
Așa că dă-i o mână de ajutor Moșului și alege un cadou inedit, care să-i bucure pe cei mici. Anul acesta Moșul va fi foarte generos, pentru că își pregătește sacul din ofertele de la Baby Needs.

Jucării de lemn

Alege cadouri vesele pentru piticii din familie. Pe BabyNeeds sunt promoții de până la 30% la jucăriile din lemn, care, spre deosebire de multe jucării din plastic, vor rezista cu succes agresiunilor exterioare și vor dura multe generații. 

Jucarie lemn garaj Bucatarie lemn Jucarie lemn

Articole sportive

Dacă nu ai apucat să pregătești cadourile pentru nepoței, încă mai ai timp să găsești cele mai frumoase și inspirate daruri, pentru ca tu să fii cel mai original Moș. Surprinde-i cu un articol sportiv, poate un țarc de joacă sau o bicicletă fără pedale, care îi vor asigura distracția celui mic. Vezi aici și alte produse cu reduceri de până la 38%.

Bicicleta fara pedale        tarc de joaca copii      Bicicleta din lemn fara pedale

Articole de îmbrăcăminte

Prețuri magice de Crăciun sunt și la articolele de îmbrăcăminte special concepute pentru sezonul de iarnă, care au reduceri de până la 48%. De la body-uri cu imprimeuri colorate, până la geci și combinezoane călduroase, produsele sunt realizate din materiale de calitate.

Body copii geaca de iarna copii combinezon de iarna copii

Cadouri pentru bebeluși

Deși bebelușii încă nu își pot exprima bucuria primirii unui cadou, tot trebuie să primească ceva de la Moș. Ce altceva ar fi mai potrivit decât un somn odihnitor într-un din coșulețele de dormit? Moi și fine la atingere, coșulețele de dormit îi vor asigura celui mic tot confortul de care are nevoie. Speciali pentru plimbările din sezonul rece sunt și sacii de iarnă., călduroși, impermeabili, confecționați din bumbac delicat pentru pielea bebelușului și țesătură moale din catifea, potriviți pentru cărucior, scaun auto sau sanie.

Cosuet de dormit MimiNU  sac de iarna     sac de iarna MimiNU

Iar în noaptea de Crăciun, poți aduce magia în casă cu lămpile de veghe muzicale, care creează o atmosfera liniștitoare si ajută copilul să cadă într-un somn adânc și lipsit de griji. Și dacă vrei și alte idei de cadouri pentru cei mici, vezi ofertele și la salteluțele interactive și fotoliile balansoar pe BabyNeeds, care dezvoltă abilitățile psiho-motorii într-un mod natural și stimulează imaginația copilului, oferindu-i multă bucurie.

Pentru o reducere extra, pe Crazy-Deals.ro vei gasi si un cod reducere BabyNeeds

saltea interactiva bebelusi lampa de veghe copii fotoliu balansoar copii