Descoperă o gamă variată de parfumuri de lux

de | nov. 23, 2021 | Cumparaturi Online, IT&C

Ykoo.ro este un magazin online unde veți descoperi o gamă variată de parfumuri de lux la prețuri foarte bune, dar și produse cosmetice, pentru make-up sau pentru îngrijirea corpului. În oferta noastră sunt incluse sute de produse, toate miresmele fiind pregătite să vă îmbie cu mirosurile. În fiecare săptămână aici veți găsi numeroase promoții și produse noi.

Scurt istoric

Termenul „parfum” poate fi folosit pentru orice număr de amestecuri chimice aromatice. Potrivit Departamentului de Sănătate și Servicii Umane din SUA, peste 5.000 de substanțe chimice parfumate diferite sunt folosite astăzi în produse, în nenumărate combinații.

După cum probabil puteți ghici, parfumul este adăugat produselor pentru a le face să miroasă mai bine. Uneori este pentru a adăuga un sentiment de lux sau personalitate. Uneori sunt folosite pentru a crea un miros mai „natural”. Și sunt uneori folosite pentru a ascunde un miros mai puțin plăcut.

Mirosurile vând și producătorii știu asta, motiv pentru care parfumurile noi nu sunt folosite doar în cosmetice, produse de îngrijire personală și produse de curățare, ci se găsesc tot mai mult în produse dure, cum ar fi scutece, saci de gunoi, lumânări, șervețele de hârtie, jucării și multe altele.

Oferta Ykoo.ro

Oferta noastră este cuprinsă din parfumuri de damă, parfumuri bărbătești dar și parfumuri unisex. Pe lângă gama de parfumuri, care este foarte bogată, aici veți găsi și foarte multe produse cosmetice și seturi cadou pentru diverse evenimente.

Parfumurile sunt parte din viața noastră, ne aduc aminte de momente romantice, persoane și ne trezesc emoții puternice. Un parfum are capacitatea de a oferi încrederea necesară unei persoane. Este foarte greu să avem un parfum favorit, deoarece în lume există foarte multe tipuri de parfumuri, unul nu va fi niciodată de ajuns. Parfumurile sunt împărțite în mai multe categorii, în funcție de intensitate și de rezistența pe corp (parfum – cel mai puternic și rezistent, apa de parfum, apa de toaletă și apa de colonie).

Parfumurile mai sunt clasificate după momentul zilei în care este folosit în parfumuri de zi și parfumuri de seară. Parfumurile de zi au un aer fresh, răcoritor, care oferă o plăcere deosebită să îl ai cu tine pe tot parcursul zilei. Parfumurile de seară în schimb sunt mult mai intense, mai cuceritoare, sunt făcute să întoarcă privirile. Vă așteptăm pe Ykoo.ro să vă alegeți parfumul preferat.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]