Lismaster este un magazin online de mobilă din lemn masiv de stejar. Avantajele mobilei din lemn masiv sunt incontestabile. Acest tip de mobilier este durabil, puternic, foarte ușor de întreținut, ce are o frumusețe naturală unică și cu o valoare de piață ridicată în orice moment.

Mobilierul din lemn masiv este foarte rezistent. Acesta este conceput pentru a rezista în timp. Poate îndura familiile în creștere, copiii și chiar să fie transmis de generații. Lemnul este greu, astfel încât este puțin probabil să se încline sau să susțină orice daune majoră. În cazul în care mobilierul dumneavoastră din lemn masiv, în timp, prezintă zgârieturi, este foarte simplu să efectuați reparații.

Mobilierul din lemn masiv este surprinzător de ușor de întreținut. Pentru curățarea sa, pur și simplu ștergeți-l cu o cârpă moale pentru a îndepărta orice acumulare de praf. Dacă doriți să îi oferiți o strălucire elegantă, puteți folosi un produs de curățare conceput pentru lemn. Nu se recomandă utilizarea unui produs de curățare generală, deoarece există în mod obișnuit substanțe chimice dure care pot deteriora lemnul și chiar îl pot îndepărta de finisajul acestuia.

O caracteristică a acestui tip de mobilier este că nu există două bucăți de lemn la fel . Chiar dacă achiziționați o piesă de mobilier din lemn masiv, cum ar fi o insulă de bucătărie din lemn masiv, iar spre exemplu, vecinului dumneavoastră îi place atât de mult încât își va dori să cumpere de la același producător, cele două piese nu vor fi identice.

Mobilier din lemn face o impresie asupra tuturor celor care-l văd. Mobilierul din lemn este un element de bază într-o cameră și poate servi ca un start de conversație perfect. Mobilierul are istorie. Piesele tale din lemn au istorie. Spuneți-le poveștile și continuați să le adăugați.

De asemenea un mare avantaj îl reprezintă opțiunea de refinisare, ce face ca mobila din lemn masiv să primească un aspect complet diferit și nou direct prin șlefuire, vopsire sau colorare. În cadrul magazinului nostru veți găsi mobilier pentru dormitor, pentru living sau pentru bucătării, toate la un preț special. Deși la început o să vi se pară că plătiți mai mult, acest tip de mobilier are o valoare pe viață net ridicată față de celelalte opțiuni mai ieftine.

Cu toate acestea rezistența în timp este cea care contează, iar mobilierul din lemn masiv va dura mult mai mult decât piele realizate din PAL, furnir sau plastic.