Magazin online cu furaje destinat iubitorilor de animale

de | nov. 14, 2021 | Afaceri

PentruFermier a fost o afacere pornită cu scopul de a susține iubitorii de animale și de a le oferi soluții și produse pentru a le rezolva problemele. Încă de la deschidere am comercializat furaje cu un randament în producţie ridicat, iar rezultatele au fost observate cu usurinţă în creşterea și exploatarea păsărilor, porcilor, bovinelor, ovinelor. În procesul de hrănire al porumbeilor, principala sursă de hrană trebuie să fie un amestec de cereale ( porumb, grâu, ovăz, orez, etc) și floarea soarelui, rapiță, etc.

În cazul  crescătoriilor organizate, cu porumbei de concurs, pe lângă o hrană bogată în cereale ar trebui să dispună și de suplimente nutritive, care să le asigure porumbeilor energia necesară în perioadele de concurs. Porumbeii hrăniți corespunzător și cu o hrană de calitate vor fi mult mai rezistenți la boli, aceștia vor da un randament mai mare la concursuri, vor da naștere la pui sănătoși și vor fi fertili până la vârste mai înaintate.

Furajarea este un aspect foarte important într-o fermă, porcii fiind relativ ușor de hrănit, aceștia fiind omnivori. Se poate utiliza furajare din concentrate dar și din alte surse proprii de furajare. În cazul hrănirii porcilor din surse proprii, un lucru foarte avantajos pentru fermieri este schimbarea hranei, ce se face treptat pentru a nu destabiliza animalele.

Pe lângă importanța hrănirii, un rol foarte mare joacă și adăparea și hidratarea animalelor. Controlul calității și a cantității de apă în procesul de hrănire este un factor determinant în succesul unei ferme, de aceea trebuie tratat cu maximă seriozitate.

În producția cărnii de porc, cam 70-80% reprezintă furajarea, de aceea trebuie acordat o atenție deosebită acestui proces. Cu ajutorul furajelor și a concentratelor profesionale, animalele vor primi necesarul de energie, proteine, aminoacizi și vitamine de care acestea au nevoie în dezvoltare.

Purceii tineri cu greutatea de 50-60 kg au cele mai mari cerințe de energie, pentru aceștia fiind disponibile numeroase furaje speciale de creștere. PentruFermier este o afacere creată cu scopul de a veni în ajutorul oamenilor iubitori de animale, pentru a le pune la dispoziție o gamă cât mai largă de produse, pentru a avea animale sănătoase și fără probleme. Articol postat în categoria afaceri.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]