In ce culori sa te pierzi in iarna anului 2021?

de | nov. 8, 2021 | Fashion

Temperaturile incep sa scada de pe o zi pe alta si incepi sa observi cu stupoare ca gecile de vara/ toamna in culori vii, impreuna cu blugii decolarati parca nu se mai potrivesc in peisaj. Nu inseamna neaparat ca trebuie sa renunti la oric strop de culoare care ti-ar ilumina ziua. Inseamna doar ca trebuie sa te informezi in legatura cu tendintele acestei ierni pentru a putea fi in ton nu doar cu anotimpul ci si cu moda.

  1. Rosu- maroniu

Precum ziceam, venirea iernii nu inseamna neaparat punerea deoparte a tuturor hainelor colorate pentru a adopta o garderoba formata din alb si negru. Din contra, rosul-maroniu este pe primele locuri in topuri cand vine vorba de nuantele acestei ierni. Imagineaza-ti un palton lung, elegant, din catifea poate, intr-o zi pleostita de toamna/ iarna.

  1. Rosu stralucitor

Nu doar fiindca rosul se potriveste perfect cu albul asternut de mama iarna pe strazi, ci si fiindca iti ilumineaza ziua, tenul si garderoba. Poate aceasta culoare este mai potrivita pentru doamnele indraznete, care vor sa iasa in evidenta in momentul in care pasesc afara din casa. Insa nici doamnele mai timide nu ar trebui sa se fereasca de aceasta culoare luminoasa, chiar daca doar sub forma unui fular sau al unei caciuli.

  1. Culoarea piersicii

Daca te gandesti la o piersica coapta, numai buna de mancat, iti vine in minte acea culoare usor rozalie, care cu siguranta iti va aduce un zambet pe buze. O culoare mai pala, cu care nu vei atrage neaparat toate privirile, insa nici nu vrei trece neobservata. Poti alege un top pe culoarea piersicii si eventual sa il combini cu un palton rosu-maroniu.

  1. Culoare nucii

Poate parea la prima vedere o culoare mai potrivita pentru o zi frumoasa de toamna, insa asta nu inseamna ca trebuie sa le ascunzi in dulap o data cu venirea iernii. Din contra, alege sau un pulovar frumos maroniu, sau o fusta mini in culoarea nucii si porneste la drum in trend.

  1. Albastru regal

Albastrul este o culoare regala, ce se potriveste oricand, indiferent de anotimp. Din acest motiv, imbogateste-ti garderoba fie cu o rochie de albastru aprins, sau cu un top din vascoza ce va aduce acel strop mult lipsit de culoare intr-o zi posaca de iarna.

  1. Verde rece

Verdele este o culoare ce des lipseste din vietile noastre pe perioada iernii. Din acest motiv, in cazul in care iti lipseste natura si mirosul imbietor al brazilor pe timp de vara, poti aduce aceasta nostalgie mai aproape de tine purtand fie un sacou sau un pantalon de culoarea verde-albastrui rece.

Acestea sunt doar cateva din multele nuante cu care te poti juca in acest sezon rece ce ne bate la usa. In cazul in care cateva dintre ele iti sunt straine sau nu le regasesti momentan in dulapul tau, nu iti fa probleme deoarece ai prins momentul ideal al reducerilor. Folosind coduri reducere Fashion Days de pe Crazy-Deals.ro, poti gasi cele mai tari tinute pentru o iarna de neuitat, la un pret imbatabil!

 

Photo by Cole Ciarlello on Unsplash

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]