Cabinetele de avocati va pun la dispozitie o serie de servicii profesionale privitoare la dreptul familiei, divort si custodia minorilor.

Cand parintii nu se pot pune de acord cu privire la cine sa ramana copilul, se cere ajutorul instantei de judecata.

Custodia copilului se poate cere atat prin procesul de divort cat si separat, daca copilul a fost nascut in afara casatoriei.

In cazul unui proces de divort in curs de desfasurare se poate cere, instantei de judecata, de urgenta o ordonanta presedintială prin care sa se stabileasca , cu prioritate , inainte de divort:

  •  modalitatea de incredintare a copilului,
  •  cine exercita autoritatea parinteasca pana la data pronuntarii sentintei de divort,
  •  care este programul de vizita,
  •  unde va locui copilul minor

Odata cu pronuntarea divortului, instanta hotaraste si cui anume se incredinteaza copilul, in functie de solicitarea parinitilor. Astfel, se poate acorda custodie doar unui parinte, ceea ce in termenii codului civil roman se numeste EXERCITAREA AUTORITATII PARINTESI EXCLUSIV DE CATRE UN PARINTE ( art. 398 NCC) sau custodie ambilor parinti, tradus prin EXERCITAREA AUTORITATII PARINTESTI DE CATRE AMBII PARINTII (art. 397 NCC).

In situatia in care ajungeti in pragul divortului, iar la mijloc se afla un copil minor, aveti nevoie de sfatul unui specialist in domeniu. Nu ezitati sa cereti ajutorul unui avocat specializat în dreptul familiei din cadrul Cabinet de Avocat Bucuresti Tudor Sidonia, care va poate sfatui si indruma in rezolvarea acestei probleme, in special in ceea ce priveste interesul superior al copilului, care este mai presus de orice.

***

Despre Cabinet de Avocat Tudor Sidonia

Scopul nostru este acela de a furniza servicii de consultanta juridica bazate pe eficienta, profesionalism si perseverenta in urmatoarele domenii de drept:

Drept Civil
Drept Penal
Dreptul Muncii
Infiintari de societati comerciale
Despagubiri accidente rutiere
Recuperare debite
Avocat divort
Tranzactii imobiliare

Prin aceasta abordare cuprinzatoare, suntem capabili sa oferim servicii calitative si personalizate fiecarui client si sa le satisfacem cerintele individuale care sunt in permanenta schimbare.

Restrangerea costurilor juridice este o prioritate majora in cadrul companiei noastre.

Ca firma de avocatura de dimensiuni medii, suntem in masură sa oferim servicii juridice exceptionale la costuri mai mici decat cele percepute de firme mai mari pentru servicii comparabile.

Cabinet de Avocat Sidonia Tudor, Bucuresti, 0747307729

Recomandam si articolele din categoria https://www.articolulmeu.net/categorie-articole/itc