Dreptul familiei, divort si custodia minorilor

de | aug. 26, 2021 | Servicii, Diverse, Recomandat

Cabinetele de avocati va pun la dispozitie o serie de servicii profesionale privitoare la dreptul familiei, divort si custodia minorilor.

Cand parintii nu se pot pune de acord cu privire la cine sa ramana copilul, se cere ajutorul instantei de judecata.

Custodia copilului se poate cere atat prin procesul de divort cat si separat, daca copilul a fost nascut in afara casatoriei.

In cazul unui proces de divort in curs de desfasurare se poate cere, instantei de judecata, de urgenta o ordonanta presedintială prin care sa se stabileasca , cu prioritate , inainte de divort:

  •  modalitatea de incredintare a copilului,
  •  cine exercita autoritatea parinteasca pana la data pronuntarii sentintei de divort,
  •  care este programul de vizita,
  •  unde va locui copilul minor

Odata cu pronuntarea divortului, instanta hotaraste si cui anume se incredinteaza copilul, in functie de solicitarea parinitilor. Astfel, se poate acorda custodie doar unui parinte, ceea ce in termenii codului civil roman se numeste EXERCITAREA AUTORITATII PARINTESI EXCLUSIV DE CATRE UN PARINTE ( art. 398 NCC) sau custodie ambilor parinti, tradus prin EXERCITAREA AUTORITATII PARINTESTI DE CATRE AMBII PARINTII (art. 397 NCC).

In situatia in care ajungeti in pragul divortului, iar la mijloc se afla un copil minor, aveti nevoie de sfatul unui specialist in domeniu. Nu ezitati sa cereti ajutorul unui avocat specializat în dreptul familiei din cadrul Cabinet de Avocat Bucuresti Tudor Sidonia, care va poate sfatui si indruma in rezolvarea acestei probleme, in special in ceea ce priveste interesul superior al copilului, care este mai presus de orice.

***

Despre Cabinet de Avocat Tudor Sidonia

Scopul nostru este acela de a furniza servicii de consultanta juridica bazate pe eficienta, profesionalism si perseverenta in urmatoarele domenii de drept:

Drept Civil
Drept Penal
Dreptul Muncii
Infiintari de societati comerciale
Despagubiri accidente rutiere
Recuperare debite
Avocat divort
Tranzactii imobiliare

Prin aceasta abordare cuprinzatoare, suntem capabili sa oferim servicii calitative si personalizate fiecarui client si sa le satisfacem cerintele individuale care sunt in permanenta schimbare.

Restrangerea costurilor juridice este o prioritate majora in cadrul companiei noastre.

Ca firma de avocatura de dimensiuni medii, suntem in masură sa oferim servicii juridice exceptionale la costuri mai mici decat cele percepute de firme mai mari pentru servicii comparabile.

Cabinet de Avocat Sidonia Tudor, Bucuresti, 0747307729

Recomandam si articolele din categoria https://www.articolulmeu.net/categorie-articole/itc

 

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.237)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.939)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.032)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.157)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]