Vezi cât de folositor poate fi materialul de construit maleabil și rezistent

Dacă până acum credeai că poți folosi sârma doar în construcții și doar pentru scopuri din domeniul acesta, MagConstrucții, depozitul online de materiale, îți propune 3 idei ingenioase prin care poți folosi sârma din gama prezentă pe pagina web în activitățile din casă și de pe lângă casă. Iată 3 idei ingenioase de folosire a sârmei într-un mod original și la care nu te-ai fi gândit până acum!

1.Decorațiuni interioare din plase de sârmă

materiale de constructii bune

Te-ai gândit vreodată să înlocuiești vechiul suport de fructe cu unul original? Obține un articol artizanal cu totul inedit, folosind doar câțiva metri de sârmă ca material de constructii sub forma de colaci. Tot ce trebuie să faci este să împletești materialul maleabil, astfel încât să obții o plasă decorativă cât mai aspectuoasă.

2.Leagă coletele cu sârma rezistentă de la MagConstrucții

Una dintre vechile probleme atunci când trimiteai pachete sau voiai să legi cutiile din depozit era că obișnuita sfoară mereu se rupea sau se subția cu timpul. Scapă de această grijă și folosește în locul materialelor tradiționale de împachetare una dintre numeroasele tipuri de sârmă de la MagConstrucții. Astfel, vei fi sigur că pachetele tale nu se vor deschide și că vei realiza niște legături rezistente.

  1. Folosește un tip de sârmă moale pentru bijuterii. Pe cât pare de inedită această idee, pe cât se poate de folositoare poate deveni. Una dintre vechile probleme pe care le au colierele sau brățările este că se rup mereu. Însă nu și atunci când vei folosi o sârmă subțire și rezistentă din depozitul online MagConstrucții. Cumpără mărgele și alte accesorii pentru coliere și confecționează-ți bijuteriile chiar la tine acasă și fără costuri prea mari.

Folosiți sfaturile depozitului online MagConstrucții și utilizați sârma maleabilă pentru cele mai ingenioase idei!