Esti pentru sau impotriva florilor decorative artificiale pentru decorarea nuntii tale?

de | mai 13, 2021 | Afaceri

A sosit momentul sa cumperi sau sa realizezi diferitele elemente ale decorului pentru ziua cea mare: nunta ta. Ai ajuns la departamentul de flori decorative si eziti. Sunt florile decorative artificiale o idee buna? Mai jos sunt cateva argumente pro si contra.

Daca exista un articol pe care nu intentionezi sa economisesti bani, acesta este cel al rochiilor de mireasa. Intr-adevar, doresti sa te rasfeti cu un costum de nunta rafinat, precum si cu o rochie de mireasa sublima pentru a marca prilejul acestei zile minunate. De asemenea, atunci cand vine vorba de decorarea nuntii, este posibil sa iti pui intrebari de buget, dar si de caracter practic.

Cand vine vorba de alegerea florilor decorative pentru ziua ta cea mare, exista o dilema: naturale sau artificiale? Daca nu te poti decide, iata cateva argumente pro si contra florilor artificiale pentru a te ajuta.

Argumentele pro

  • Nemuritoare

Unul dintre principalele avantaje ale unor flori decorative de la Pravalia cu Surprize este ca nu se ofilesc. Aceasta caracteristica este utila la configurarea decoratiunilor de masa pentru nunta ta. Poti intr-adevar sa instalezi florile in avans, fara teama pentru tinuta lor, fara a fi nevoie sa le uzi sau sa le protejezi de lumina.

Daca esti deosebit de interesat de aranjamentele florale de nunta, le poti pastra si acasa odata ce ziua cea mare a trecut.

  • Personalizare

Florile artificiale permit personalizarea maxima. Indiferent daca le cumperi sau le fabrici singur, vei avea intr-adevar acces la o gama larga de materiale si culori.

  • Dincolo de anotimpuri

Nu este nevoie sa respecti anotimpul aici, poti lua in considerare orice tip de floare pe tot parcursul anului, chiar daca te casatoresti in mijlocul iernii.

  • Pretul

In cele din urma, trebuie remarcat faptul ca florile decorative artificiale sunt mai putin costisitoare decat florile proaspete. Daca ai un buget restrans atunci cand vine vorba de cumparaturi pentru decorul tau de ziua cea mare, alegerea florilor artificiale iti va economisi bani.

Argumentele impotriva

  • Mai putin dragut

Trebuie spus, florile decorative artificiale nu sunt intotdeauna la fel de frumoase ca florile naturale. Acestea din urma au un farmec incontestabil, care se datoreaza originii lor si, in aceasta privinta, imposibil de concurat cu florile artificiale.

  • 0 parfum

Florile artificiale nu au miros, acesta este un alt element de care sa tii cont atunci cand iti alegi decorul. Prospetimea si mirosurile florilor proaspat taiate sunt intr-adevar de neinlocuit.

  • Conform temei

Daca ai optat pentru tema foarte populara a nuntii la tara, este greu de facut fara flori proaspete.

Visezi la o nunta originala? Asadar, tine cont de acest obiectiv pe tot parcursul pregatirilor. Pentru buchetul tau de mireasa fii creativ si alege daca folosesti flori proaspete sau artificiale.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]