A sosit momentul sa cumperi sau sa realizezi diferitele elemente ale decorului pentru ziua cea mare: nunta ta. Ai ajuns la departamentul de flori decorative si eziti. Sunt florile decorative artificiale o idee buna? Mai jos sunt cateva argumente pro si contra.

Daca exista un articol pe care nu intentionezi sa economisesti bani, acesta este cel al rochiilor de mireasa. Intr-adevar, doresti sa te rasfeti cu un costum de nunta rafinat, precum si cu o rochie de mireasa sublima pentru a marca prilejul acestei zile minunate. De asemenea, atunci cand vine vorba de decorarea nuntii, este posibil sa iti pui intrebari de buget, dar si de caracter practic.

Cand vine vorba de alegerea florilor decorative pentru ziua ta cea mare, exista o dilema: naturale sau artificiale? Daca nu te poti decide, iata cateva argumente pro si contra florilor artificiale pentru a te ajuta.

Argumentele pro

  • Nemuritoare

Unul dintre principalele avantaje ale unor flori decorative de la Pravalia cu Surprize este ca nu se ofilesc. Aceasta caracteristica este utila la configurarea decoratiunilor de masa pentru nunta ta. Poti intr-adevar sa instalezi florile in avans, fara teama pentru tinuta lor, fara a fi nevoie sa le uzi sau sa le protejezi de lumina.

Daca esti deosebit de interesat de aranjamentele florale de nunta, le poti pastra si acasa odata ce ziua cea mare a trecut.

  • Personalizare

Florile artificiale permit personalizarea maxima. Indiferent daca le cumperi sau le fabrici singur, vei avea intr-adevar acces la o gama larga de materiale si culori.

  • Dincolo de anotimpuri

Nu este nevoie sa respecti anotimpul aici, poti lua in considerare orice tip de floare pe tot parcursul anului, chiar daca te casatoresti in mijlocul iernii.

  • Pretul

In cele din urma, trebuie remarcat faptul ca florile decorative artificiale sunt mai putin costisitoare decat florile proaspete. Daca ai un buget restrans atunci cand vine vorba de cumparaturi pentru decorul tau de ziua cea mare, alegerea florilor artificiale iti va economisi bani.

Argumentele impotriva

  • Mai putin dragut

Trebuie spus, florile decorative artificiale nu sunt intotdeauna la fel de frumoase ca florile naturale. Acestea din urma au un farmec incontestabil, care se datoreaza originii lor si, in aceasta privinta, imposibil de concurat cu florile artificiale.

  • 0 parfum

Florile artificiale nu au miros, acesta este un alt element de care sa tii cont atunci cand iti alegi decorul. Prospetimea si mirosurile florilor proaspat taiate sunt intr-adevar de neinlocuit.

  • Conform temei

Daca ai optat pentru tema foarte populara a nuntii la tara, este greu de facut fara flori proaspete.

Visezi la o nunta originala? Asadar, tine cont de acest obiectiv pe tot parcursul pregatirilor. Pentru buchetul tau de mireasa fii creativ si alege daca folosesti flori proaspete sau artificiale.