Principala problema a afectiunilor dentare la nivelul dintilor frontali se refera la aspectul zambetului, fara dar si poate. Pacientul va fi afectat pe mai multe planuri si isi va pierde increderea in propria persoana. Acesta nu va mai putea zambi, nu va mai comunica la fel de des ca inainte iar relatiile sociale si cele profesionale vor avea foarte mult de suferit. Tipul acesta de afectiune reprezinta un caz special si necesita o atentie deosebita din partea medicului stomatolog.

Afectiunea cea mai des intalnita la nivelul dintilor frontali se refera la dezvoltarea cariilor dentare. Consumul excesiv de bauturi carbogazoase sau de aleminete cu o concentratie ridicata de carbohidrati si zahar duc la aparitia cariilor dentare. Iar daca acestea avanseaza, intregul dinte poate fi afectat.

Exista chiar posibilitatea de a ramane fara dinte, ceea ce nu ar fi deloc placut pentru nimeni.

O alta afectiune se refera la demineralizarea dentara. Acest proces se refera la dezintegrarea chimica a substantei dure care se afla in componenta dintelui.

Astfel, pentru toti cei care se confrunta cu astfel de probleme si cu necesitatea unui nou dinte, exista o solutie foarte simpla si eficienta: inlocuirea dintilor frontali.

O solutie foarte rapida si moderna se refera la implantul dentar. Acesta permite tuturor persoanelor afectate sa sa bucure din nou de un zambet foarte frumos, de mai multa incredere, de reluarea relatiilor profesionale si sociale si de sanatatea danturii! Fiecare persoana care sufera de o problema de acest tip ar trebui sa inteleaga faptul ca o vizita la medicul stomatolog reprezinta cea mai buna solutie. Cand vine vorba despre sanatatea orala, fiecare secunda conteaza, asa ca tine cont de acest lucru. Mai mult de atat, implantul dentar vine la pachet cu un raport calitate-pret echilibrat, astfel incat sa nu fie necesare cheltuieli foarte mari, ci suficient de accesibile pentru oricine!