Există o concepție greșită obișnuită conform căreia purtarea ochelarilor poate face o femeie să pară mai în vârstă decât este cu adevărat. Adevărul este însă că perechea potrivită de cadre poate face o femeie să pară mai tânără decât fără. Acesta este motivul pentru care este important să alegeți perechea corectă de rame pentru ochelari.

Mergeți mai departe, faceți-vă un bine. Chiar și fără prescripție medicală, credința neînfricată a modei în ochelarii de vedere feminini ca bijuterii pentru față.

Dacă sunteți în căutarea de ochelari noi, atunci acest articol este făcut exact pentru dvs. Este o sursă perfectă de inspirație.

Am văzut o mulțime de ochelari cool și sunt 100% sigur că veți găsi aici toate cele mai bune tendințe de ochelari care vă pot actualiza stilul și vă pot face să arătați special. Cred că o pereche elegantă de ochelari este un must-have al oricărui iubitor de modă. Designerii de astăzi oferă ochelari incredibili în aproape orice culoare, formă și material.

Iată o scurtă descriere a aspectului popular, la modă și popular (formele și dimensiunile sunt diferite) în ochelarii de vedere pentru femei:

Atunci când alegeți rame pentru ochelari, există trei factori principali care trebuie luați în considerare:

  • Forma feței tale
  • Forma ramei ochelarilor
  • Stilul ramei de ochelari

Găsirea ramelor

Pentru a găsi forma corectă a ochelarilor de vedere, trebuie să luați în considerare lucrurile precum forma propriului dvs. chip, paleta de culori naturale și propriul stil personal. Consultați acest articol pentru a afla mai multe despre alegerea cadrelor potrivite pentru fața dvs.

Alegerea stilului corect al ramelor pentru ochelari

Deoarece multe femei își poartă ochelarii de zi cu zi, este important să le acordați la fel de multă atenție ca oricare alt accesoriu. Aceasta înseamnă să vă asigurați că acestea se potrivesc propriului stil personal, în același timp fiind în tendință. Iată câteva dintre tendințele actuale ale cadrelor de ochelari pentru femeile de peste 55 de ani.

Ochelari de vedere îndrăzneți

Rama ochelarilor îndrăzneți de la Diane Von Furstenberg arată grozav la orice vârstă.

Ochelarii îndrăzneți pot fi cel mai simplu mod de a face o ținută mai tânără, mai distractivă și mai vibrantă. Rame de ochelari mai mari și mai îndrăznețe ca acestea de la MCM devin una dintre cele mai populare tendințe în rândul femeilor cu vârsta peste 55 de ani. În plus, aceste faimoase mai groase acceptă prescripții mai mari și lentile progresive.

Rama ochelarilor îndrăzneți de la Diane Von Furstenberg

Rame metalice

Un alt stil de tendințe ale cadrelor de ochelari sunt cadrele metalice. Ochelarii precum aceste rame metalice de la Diane Von Furstenberg vă vor ajuta să vă oferiți un aspect elegant și modern, fără a atrage prea mult atenția asupra faptului că purtați chiar și ochelari. Multor femei, de asemenea, le plac cadrele de ochelari din metal datorită cât de bine funcționează cu prescripții care necesită asistență la distanță sau chiar prescripții mai mici.

Rame ochelari metalice

Rame ochelari definite

Una dintre cele mai distractive și moderne tendințe de ochelari pentru femeile de orice vârstă este rama de ochelari clară. Rame de ochelari clare, precum acestea, de la Nike sunt, de asemenea, suficient de discrete pentru a se potrivi cu majoritatea oricărei ținute și a oricărei forme a feței. În plus, funcționează excelent și cu majoritatea rețetelor. Deci, indiferent dacă aveți o prescripție medical cu valori ridicate sau scăzute, cadrele de ochelari clare vor funcționa excelent pentru dvs.!

Rame ochelari definite

Femeia modernă de peste 55 de ani de astăzi are o mulțime de opțiuni pentru a-și actualiza aspectul cu aceste rame de ochelari. Dacă sunteți gata să vă actualizați aspectul, puteți  alege aici diverși ochelari de vedere potriviti gusturilor si tendintelor.