Salon nuntă București – Avantaje și oportunități

de | apr. 11, 2021 | Afaceri

Chiar dacă este un salon de nuntă București și nu un castel romantic cu o sală de nunți maiestuoasă, restaurantul NoName Events dispune de 2 saloane moderne în diferite stiluri, unul la parter și unul la etaj, un bar modern pentru ca toată lumea să găsească salonul perfect pentru nunta sa.  Experimentează cea mai frumoasă zi din viața ta într-o atmosferă caldă și luxoasă.

Aici te așteaptă două saloane inundate de lumină și eleganță, chiar în inima Bucureștiului. Te poți bucura de o priveliște minunată strălucitoare cu saloanele de nuntă de la cel mai impresionant restaurant de nuntă din București. Saloanele de nuntă de la restaurantul din București au candelabre din cristal strălucitor, foaier, uși duble și arcadă, precum și spații intime pentru oaspeți.

Salonul de la etaj are un număr maxim de 60 de locuri și o suprafață de 130 mp, iar cel de la parter o suprafață maximă de 40 de mp pentru un număr maxim de 40 de locuri. Prin închirierea celor două saloane, ai posibilitatea de a invita 100 de persoane la nunta ta.

Un cadru perfect pentru nunta ta

NoName Events îți oferă un cadru perfect pentru cea mai frumoasă zi din viața ta, cu sălile sale primitoare și zonele sale adiacente. Lăsând planificarea nunții în mâinile managerilor experimentați vei avea o nuntă de neuitat. Fiecare mireasă se poate simți ca o prințesă care se căsătorește cu prințul ei. Poți simți magia acestui loc de îndată ce intri în restaurant.

Saloanele de nuntă de aici sunt cele mai romantice locuri și cadrul perfect pentru un eveniment emoționant. Încă de la intrare salonul de nuntă București formează o scenă impresionantă, la fel și priveliștea unică asupra întregului restaurant. Cheful restaurantului de nuntă te va răsfăţa cu delicii culinare, folosind produse de sezon.

Un salon de nuntă București îți oferă o zi plină de romantism, în atmosfera naturală a sălii de nuntă luminoasă. Managerii salonului de nuntă NoName Events sunt experimentați și știu ce este important pentru ca o nuntă să fie de neuitat. Un mediu inspirat, serviciile de primă clasă și fețele zâmbitoare ale ospătarilor, precum și tehnologiile moderne de comunicare și prezentare, sunt dovada calității ridicate a evenimentului. Cele două saloane NoName Events sunt opțiuni pentru nunți exclusive, decorate conform dorințelor tale.

Fiecare nuntă este diferită, dar pentru specialiștii salonului de nuntă București nimic nu este nou, ci întotdeauna mai spectaculos și mai perfect. Ideea de gazdă determină planificarea și implementarea nunții tale la cel mai înalt nivel de calitate. Întregul angajament față de tine, vine din experiență și imaginație. Nu văd acest lucru ca pe o datorie, ci ca pe un privilegiu. Salonul de nuntă București poate găzdui până la 100 de persoane în cele două saloane de evenimente, unul la parter și unul la etaj, dar care se completează împreună.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]