Publica un comunicat pentru INCEPERE PROIECT finantat prin granturi sau fonduri europene, pe Comunicate-PR.ro

de | ian. 22, 2021 | Afaceri

Daca ai obtinut finantare europeana sau granturi, ai putea avea nevoie sa publici un comunicat de presa pentru comunicarea inceperii si unul la finalizarea proiectului. Scapa de grija comunicarii proiectului si obtine postarea anuntului tau in cel mai scurt timp si extrem de simplu.

Publica un comunicat pentru INCEPERE PROIECT finantat prin granturi sau fonduri europene8

Pasul 1

Descarca oferta oficiala despre care poti gasi detalii aici. Daca ai nevoie de mai multe comunicate sau daca oferi consultanta, contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.

Pasul 2

Trimite-ne datele companiei tale si comunicatul de postat, pentru emiterea facturii.

Pasul 3

Plateste factura emisa pentru comunicatul de postat. Postarea se va face in cel mult 48 de ore de la inregistrarea platii din cont.

Pasul 4

Vei primi pe e-mail atat link-ul catre comunicatul tau, cat si capturi PDF, pentru a le avea in dosarul tau.

De ce Comunicate-PR.ro este varianta optima pentru comunicarea proiectului

Scapi de pasi inutili – poti descarca rapid de pe site oferta de pret de care ai nevoie. Nu mai e necesar sa o soliciti si sa astepti pana o primesti pe e-mail.

In cazul in care ai nevoie de mai multe comunicate (daca ai mai multe companii care au obtinut finantare sau oferi consultanta pentru clienti), poti solicita o oferta personalizata pentru nevoile tale.

Comunicatul tau va fi publicat pe Comunicate-PR.ro, site specializat in postarea de comunicate de presa, in cel mult 48 de ore lucratoare de la inregistrarea platii.

Comunicatul de INCEPERE PROIECT, dar si cel de finalizare sunt incluse in categoria dedicata, Granturi si fonduri europene.

Comunicatele tale raman permanent pe site.

Comunicatele tale apar si pe prima pagina a site-ului imediat dupa publicare

Anuntul tau poate avea inclus si un link dofollow.

Scapa de grija comunicarii proiectului tau si comanda un comunicat pe Comunicate-PR.ro. Vezi oferta aici.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]