Avand motto-ul „Pasiune pentru lucrari bine facute!”, firma Hidroizolatii Conduraru ofera calitate la cel mai inalt nivel. Cu o experienta de peste 15 ani de zile, firma pune accent pe profesionalism si pe o continua dezvoltare. Puteti cere izolatii, termoizolatii sau hidroizolatii realizate de catre specialistii dornici sa execute proiectele la standarde inalte. Pentru mai multe informatii despre termoizolatie, puteti accesa site-ul nostru. Iata care sunt avantajele principale pe care le puteti avea daca lucrati cu Hidroizolatii Conduraru si care sunt serviciile de care puteti beneficia:

Avantajele serviciilor Hidroizolatii Conduraru

Exista multiple avantaje pe care le puteti avea daca lucrati cu aceasta firma. Ele sunt legate de calitatea produselor, materialelor si serviciilor oferite. Asadar, veti avea multumirea de a avea o lucrare realizata conform ultimelor reglementari din domeniu, facuta cu materialele noi si moderne de pe piata de lucru. De asemenea,un beneficiu major pe care il aveti, este acela al garantiei oferite. In urma constrctului si proiectului aprobat, vi se ofera o garantie a lucrarii realizate. Asadar, aveti o polita de asigurare si veti putea fi sigur de investitia pe care o faceti. Este valabila aceasta polita de asigurare, indiferent daca sunteti incadrati la proiecte civile sau industriale. Hidroizolatii Conduraru a realizat lucrari ample cu unele dintre firmele mari de dezvoltare imobiliara si de constructie din tara.

Care sunt principalele servicii de care puteti beneficia daca lucrati cu Hidroizolatii Conduraru

Firma ofera posibilitatea executarii diverselor tipuri de lucrari de izolatie, hidroizolatie, termoizolatie, impermeabilizare atat in constructii civile, cat si in constructii industriale. Hidroizolatii Conduraru realizeaza lucrari de tipul realizarii sistemului de hidroizolatie monostrat pentru terase. Acelasi lucru este valabil si pentru izolatia in dublu strat. Tot cu ajutorul specialistilor din aceasta firma puteti face termoziloatie de la Hidroizolatii Conduraru pentru terase circulabile sau proiecte pentru terasele necirculabile. Ele implica etape diferite de lucru si materiale alese special pentru fiecare lucrare. De asemenea exista o garantie pentru fiecare dintre acestea.

Terasele dumneavoastra se pot izola, termoizola si hidroizola conform proiectului pe care il aveti. Este vorba despre terasele necirculabile PVC-EPDM sau despre terasele circulabile cu suport din beton.

Acoperisurile cu vegetatie, jardinierele sau terasele cu vegetatie pot primi termoizolatie si hidroizolatie, conform necesitatilor. Sistemul prin care sunt izolate este unul complex si etapizat. Rezultatele sunt pe masura. Veti putea sa va bucurati de o terasa sau de o gradina asa cum va doriti.

Subsolurile, bazinele si fundatiile pot sa fie izolate termic si impotriva umiditatii. Ele pot fi incluse de asemenea in proiectele civile sau cele industriale si vor avea garantiile aferente tipurilor de lucrari executate.

Firma Hidroizolatii Conduraru ofera o gama larga de servicii, incluzand hidroizolatii poduri si pasaje rutiere, instalatii, finisaje, terasari, sapaturi, termoizolari de fatade, etc.