Ce bauturi sa alegi atunci cand organizezi un eveniment?

de | nov. 19, 2020 | Afaceri

Alegerea uneia sau mai multor băuturi pentru un eveniment poate fi uneori complicată. Trebuie să știi cum să mixezi astfel incat sa impaci toate gusturile, așa că, pentru a te ajuta, iată câteva exemple pentru o băutura eveniment în ton cu vremurile.

Primii indicatori pentru a face alegerea sunt: perioada anului, ziua și tipul de eveniment pe care urmează să îl organizați.

Pe langa cele mai bune feluri de mâncare pentru a servi la un eveniment,  ce ar  fi o seară fără băuturi? Cocktailuri, sucuri, smoothie-uri… Fie cu sau fără alcool, băuturile oferă multe posibilități. Uneori este dificil să navighezi și să alegi băutura pentru evenimentul tau  perfectă. O agenție de evenimente te va sfătui în alegerea băuturilor răcoritoare pe care le vei oferi oaspeților tai. De la numărul de sticle pentru planificare până la compoziția unui cocktail personalizat, vei parcurge multe etape în alegerea băuturilor pentru evenimentul tău. Nu trebuie să te gândesti doar la bauturile pe care le vei oferi, ci și la toata logistica: ce pahare să alegi, câte sticle să planifici sau cum să reciclezi aceste sticle.

bauturi evenimente

Băuturi nealcoolice pentru evenimente

O mulțime de băuturi răcoritoare sunt plăcute și gustoase. De exemplu, poți oferi ape aromate dacă evenimentul are loc vara. Apele cu aroma de castravete, lămâie, căpșuni și mentă sunt foarte la modă. De asemenea, poți oferi un bar de sucuri. Smoothies și alte sucuri proaspete necesită un pic mai multă organizare, dar aromele lor sunt incomparabile. Vei avea nevoie apoi de unele echipamente de tip storcator de citrice și unele fructe destul de coapte.

Gândeste-te, de asemenea, la noua limonadă organică, băuturile răcoritoare de „nouă generație”, bune pentru sănătate fără adaos de zahăr și făcute cu produse naturale. În cele din urmă, cocktail barul fără alcool, care poate fi cu adevărat foarte frumos, dar sfătul este să apelezi la un profesionist.

Bauturi alcoolice pentru evenimente

Desigur, ti se va spune despre vin, ideal pentru un aperitiv cu prietenii, o cină cu cocktail sau o cina servită la masă. Nu uita să primesti sfaturi despre alegerea vinului, astfel încât să se potrivească perfect cu meniul tau. Ia și bere, apar numeroase fabrici de bere locale, uneori beri cu arome surprinzătoare. Este timpul să gusti produse regionale, realizate într-un mod tradițional și să redescoperi gustul berii. Fa-i o selecție și oferă oaspeților tai un moment de degustare și descoperire. În cele din urmă, dacă bugetul o permite, poți opta pentru cocktail bar. Atât divertisment, cât și băutură, serviciul de cocktail bar iti asigură liniștea sufletului și iti va mulțumi fără îndoială oaspeții. În general, furnizorul de servicii vine cu toate echipamentele și oferă două cocktailuri de persoană, ceea ce pare un compromis bun.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.182)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]