Alegerea uneia sau mai multor băuturi pentru un eveniment poate fi uneori complicată. Trebuie să știi cum să mixezi astfel incat sa impaci toate gusturile, așa că, pentru a te ajuta, iată câteva exemple pentru o băutura eveniment în ton cu vremurile.

Primii indicatori pentru a face alegerea sunt: perioada anului, ziua și tipul de eveniment pe care urmează să îl organizați.

Pe langa cele mai bune feluri de mâncare pentru a servi la un eveniment,  ce ar  fi o seară fără băuturi? Cocktailuri, sucuri, smoothie-uri… Fie cu sau fără alcool, băuturile oferă multe posibilități. Uneori este dificil să navighezi și să alegi băutura pentru evenimentul tau  perfectă. O agenție de evenimente te va sfătui în alegerea băuturilor răcoritoare pe care le vei oferi oaspeților tai. De la numărul de sticle pentru planificare până la compoziția unui cocktail personalizat, vei parcurge multe etape în alegerea băuturilor pentru evenimentul tău. Nu trebuie să te gândesti doar la bauturile pe care le vei oferi, ci și la toata logistica: ce pahare să alegi, câte sticle să planifici sau cum să reciclezi aceste sticle.

bauturi evenimente

Băuturi nealcoolice pentru evenimente

O mulțime de băuturi răcoritoare sunt plăcute și gustoase. De exemplu, poți oferi ape aromate dacă evenimentul are loc vara. Apele cu aroma de castravete, lămâie, căpșuni și mentă sunt foarte la modă. De asemenea, poți oferi un bar de sucuri. Smoothies și alte sucuri proaspete necesită un pic mai multă organizare, dar aromele lor sunt incomparabile. Vei avea nevoie apoi de unele echipamente de tip storcator de citrice și unele fructe destul de coapte.

Gândeste-te, de asemenea, la noua limonadă organică, băuturile răcoritoare de „nouă generație”, bune pentru sănătate fără adaos de zahăr și făcute cu produse naturale. În cele din urmă, cocktail barul fără alcool, care poate fi cu adevărat foarte frumos, dar sfătul este să apelezi la un profesionist.

Bauturi alcoolice pentru evenimente

Desigur, ti se va spune despre vin, ideal pentru un aperitiv cu prietenii, o cină cu cocktail sau o cina servită la masă. Nu uita să primesti sfaturi despre alegerea vinului, astfel încât să se potrivească perfect cu meniul tau. Ia și bere, apar numeroase fabrici de bere locale, uneori beri cu arome surprinzătoare. Este timpul să gusti produse regionale, realizate într-un mod tradițional și să redescoperi gustul berii. Fa-i o selecție și oferă oaspeților tai un moment de degustare și descoperire. În cele din urmă, dacă bugetul o permite, poți opta pentru cocktail bar. Atât divertisment, cât și băutură, serviciul de cocktail bar iti asigură liniștea sufletului și iti va mulțumi fără îndoială oaspeții. În general, furnizorul de servicii vine cu toate echipamentele și oferă două cocktailuri de persoană, ceea ce pare un compromis bun.