Ce este mai exact acest tratament anticelulitic

Dupa cercetari suplimentare, am constatat ca celulita afecteaza 90% dintre femei si 10% dintre barbati! Desi semnele celulitei se dezvolta intre 25 si 35 de ani, celulita afecteaza femeile tinere inca de la debutul pubertatii, care poate fi cauzata de stilul nostru de viata. Acest lucru ne-a determinat sa adunam o echipa de terapeuti de masaj specializati in masajul anticelulitic si tratament anticelulitic pentru a ajuta clientii care doresc sa-si rezolve problemele de grasime.
tratament anticelulitic
In acest articol, vom discuta subiecte precum tipurile de masaj anticelulitic utilizat pentru tratamentul celulitei, cauzele celulitei, prevenirea si tratament anticelulitic.

Care este lista cu avantajele cele mai cunoscute

Prin urmare, tratament anticelulitic prin masaj este o procedura recunoscuta de experti si este utilizata de zeci de ani. Desi unii pacienti o combina cu liposuctia traditionala, majoritatea oamenilor o trateaza ca pe un tratament independent. Masajul anticelulitic poate netezi zonele pielii care sunt deja pline de celulita. Multi oameni care efectueaza masaje la centrul de remodelare corporala Fysiogand pot vedea rezultate evidente dupa un singur tratament, dar obtin de obicei cele mai bune rezultate dupa aproximativ sase masaje anticelulitice.

In plus fata de reducerea celulitei de pe corp, puteti primi si un masaj anticelulitic la centrul nostru de remodelare Fysiogand pentru a va bucura de alte beneficii. Caldura baghetei magice utilizate in tratament ajuta, de asemenea, la imbunatatirea fluxului limfatic. Acest lucru poate ajuta la imbunatatirea in continuare a netezirii si tonusului pielii. Dupa cum stim cu totii, aceasta terapie poate imbunatati circulatia sangelui, ajutandu-va astfel sa imbunatatiti flexibilitatea si gama de miscari. Dupa un tratament anticelulitic, starea generala de sanatate fizica si mentala poate fi imbunatatita.

Unde gasim cele mai bune oferte in Bucuresti pentru acest tip de tratament

Bucurati-va de pretul redus al acestui tratament anticelulitic la clinica de remodelare corporala Fysiogand!

Fysiogand – specializata in Body Reshaping – este o clinica din Bucuresti care are numeroase proceduri cosmetice si poate reduce greutatea. Oferta promotionala include un pachet de 30 de minute / 10 masaje anticelulitice, incepand de la 480 de lei.