Comunicare-online.ro si Comunicate-PR.ro, impreuna cu PR2Advertising.ro, isi unes fortele pentru a pune la dispozitia companiilor o solutie si mai eficienta pentru campaniile de SEO si PR.

Pentru ca o partea importanta in SEO insemana obtinerea unui numar cat mare de link-uri, de pe mai multe site-uri, acum poti sa achizitionezi mult mai usor pachetul tau de SEO. Potrivit pentru agentiile specializate, care cauta sa achizitioneze un numar cat mai mare de link-uri pe cat mai multe platforme, noul pachet pus la dispozitie de PR2Advertising.ro e la fel de potrivit si pentru sustinerea campaniilor de PR.

Trei platforme de comunicate se alatura pentru campanii mai eficiente1

In ceea ce priveste campaniile de relatii publice, e important ca mesajele clientilor sa aiba o vizibilitate cat mai mare, dar si sa poti mentiona in plan un numar cat mai mare de aparitii. Si in acest caz, cu un buget rezonabil poti sa obtii o campanie eficienta de PR si vizibilitate.

Pretul mic si pastrarea echilibrului in buget reprezinta doua deziderate in alcatuirea planului de link building sau SEO si al campaniilor de PR. Acestea trebuie, insa, corelate cu rezultatele obtinute. Prin urmare, deoarece site-urile de comunicate de presa te ajuta sa obtii un numar mare de link-uri cu un buget mic, poti spune ca vei obtine rezultate mai bune la un pret rezonabil cu cat ai pe lista ta mai multe astfel de platforme.

In plus, nu uita ca si in cazul campaniilor de comunicare si PR, vizibilitatea si numarul mare de aparitii contribuie nu doar la reusita campaniei, ci si la satisfactia clientului.

Tocmai de aceea, in oferta PR2Advertising.ro vei gasi atat pachete de comunicate care includ doar postari pe acest site, dar si oferte care includ un numar mai mare de site-uri, inclusiv de comunicate de presa.

Ai nevoie de link-uri si articole, insa nu ai cine sa le scrie? PR2Advertising.ro vine in sprijinul clientilor cu oferte si servicii variate, atat de redactare de texte, cat si de SEO sau promovare online. Vezi mai multe detalii pe PR2Advertising.ro.

Alte beneficii pe care le aduc site-urile de comunicate de presa

Comunicatele de presa aduc numeroase avantaje in promovarea unui brand sau website. Publicand comunicate de presa pe diferite site-uri poti avea parte de cresterea traficului pe site, crearea unei conexiuni intre brand si public, link-uri de calitate si gasirea unor noi potentiali clienti. 

Comunicatele de presa sunt solutii optime si ieftine in promovarea unui produs sau serviciu, intrucat cu ajutorul acestora vei reusi sa iti faci cunoscut brandul in randul unui numar mare de utilizatori.

Tine legatura cu publicul tau, comunica mai mult si obtine mai mult din campaniile tale de SEO.

Despre PR2Advertising.ro

PR2Advertising.ro este un site de comunicate de presa care, incepand din anul 2011, si-a propus sa sprijine companiile in procesul comunicarii si sa aduca brandurile, produsele si serviciile mai aproape de target. 

Suntem constienti ca promovarea si comunicarea sunt procese importante in construirea imaginii unui brand si se reflecta in mod direct in succesul pe care acestea le au pe piata. Tocmai de aceea, sub sloganul „stay in touch with your target”, PR2Advertising.ro isi propune sa faciliteze comunicarea companiilor cu targetul vizat si sa obtina rezultate mai bune pentru campaniile de SEO.