Seturile de lenjerii de pat Fosforescente sunt dovada avansarii tehnologiei si a faptului ca viitorul este mai aproape de noi decat am crede. Ca orice alta lenjerie, si lenjeria de pat Fosforescenta este conceputa din fibre textile, dar spre deosebire de alte asternuturi, acestea au avantajul de a straluci in intuneric. Dar o vom lua treptat.

Seturile de lenjerii de pat Fosforescente sunt asternuturi pentru doua persoane realizate din bumbac satinat. Acestea au in compozitia lor combinatia dintre bumbac (in proportie de 50%) si poliester (in proportie de 50%). Dar, cu toate acestea, textura acestora este mult mai fina fata de cea a bumbacului, fiind mai placuta la atingere.
lenjerii de pat fosforescente
Modul de ingrijire recomandat pentru o lenjerie de pat fosforescenta este asemanator cu al altor lenjerii. Astfel, daca sunt spalate la masina de spalat, temperatura nu trebuie sa depaseasca 30°C. De ce? Pentru ca pe langa faptul ca risti sa ii strici textura, exista si riscul de a se duce din capacitatea de a straluci in intuneric. In momentul in care alegi detergentii, ia in calcul sa nu folosesti detergenti care contin inalbitori pe baza de chimicale. Acestea pot afecta lenjeria si o pot decolora. Daca alegi sa calci lenjeria, temperatura maxima trebuie sa fie de 130°C. Iar pentru evitarea alergiilor, baga lenjeria la masina de spalat inainte de prima utilizare.

Proprietatea de a straluci pe parcursul noptii – un avantaj de inegalat

Seturile de lenjerii de pat Fosforescente, dupa cum le spune si numele, au proprietatea si capacitatea de a emite radiatie electromagnetica (lumina) pe parcursul noptii ca urmare a absortiei a razelor provenite de la soare. Ai aici gama Patone: https://www.patone.ro/40-lenjerii-de-pat-fosforescente

Datorita acestui fapt, inainte de a folosi pentru prima data o lenjerie de pat fosforescenta, trebuie sa o lasi cateva ore in lumina razelor solare la prima utilizare pentru a se incarca. Durata trebuie sa fie de minim o ora. Ulterior, daca exista posibilitatea, indicat este ca aceasta procedura sa se repete in fiecare zi. Elementele fosforescente rezista la aproximativ 10 spalari.

De unde comand?

Daca vrei sa comanzi lenjerii de pat Fosforescente de calitate si rezistente, echipa celor de la Patone ti-au pregatit o gama larga si variata de modele care asteapta sa straluceasca la tine in dormitor.

Arunca o privire pe site si convinge-te! In plus, ai transport gratuit la comenzile de peste 100 lei. Acestea fiind spuse, te invitam la cumparaturi!