4 Lucruri care Pot Afecta Pretul unor Apartamente de Vanzare Craiova, care nu tin de Vanzator

de | iul. 13, 2020 | Diverse

photo 1432297984334 707d34c4163a?ixlib=rb 1.2

Pe piata imobiliara exista multi proprietari care au apartamente de vanzare Craiova si care asteapta clientul potrivit pentru acestea. Insa niste simple anunturi imobiliare Craiova nu sunt de ajuns uneori pentru a atrage clientii spre aceste imobile. Este nevoie de o prezentare mult mai detaliata a tuturor avantajelor si deazvanatajelor pe care o proprietate le poate avea, astfel incat orice potential client sa aibe o imagine cat mai completa asupra potentialei sale investitii. Desi unele dintre aceste avantaje si dezavantaje nu pot fi controlate de catre proprietar, acestea sunt importante in economia deciziei pe care clientul urmeaza sa o ia si trebuie tratate cu maxima seriozitate de catre toate partile implicate in aceasta tranzactie.

4 Lucruri care Trag Pretul unor Apartamente de Vanzare Craiova in jos, pe care Proprietarii nu le pot Controla

Atunci cand un potential client cauta un apartament de vanzare, decizia acestuia de a cumpara poate fi influentata de un numar de factori. Pe de o parte este vorba de factorii care tin de proprietarul apartamentului scos la vanzare. Acestia sunt fac de obicei parte din categoria unor imbunatatiri care pot fi facute la nivelul imobilului. De cele mai multe ori un potential cumparator se va uita la reovarile si imbunatatirile facute de proprietar. Apoi va lua in considerare eventualele modifcari care se pot aduce imobilului. Acestea de obicei includ re-compartimentarea spatiului sau extinderea lui, daca acest lucru este posibil. Exista insa si o serie de factori care pot influenta decizia unui client care nu tin de proprietar, si care pot fi la fel de importanti ca si cei asupra caruia proprietarul are control.

Un prim astfel de factor care poate influenta atat decizia unui potential client, cat si pretul cerut de un proprietar, este cel al vecinilor. Multi oameni, atunci cand cauta apartamente de vanzare Craiova iau in considerare in primul rand zona in care acestea sunt pozitionate. Insa zona nu este intotdeauna reflectata de vecinii pe care acesta ii poate avea. Exista zone marginase, care desi considerate poate mai putin favorabile, ofera unui potential client vecini linistiti. Cum de asemenea exista zone central sau rezidentiale care desi sunt considerate ca fiind mult mai propice pentru o investitie inntr-o locuinta, au dejavantajul de a oferi clientului vecini galagiosi sau cu un stil de viata reprobabil. Acesta este unul dintre aspectele pe care proprietarul nu le poate controla cand vine vorba de vanzarea unui imobil.

Un alt factor important sunt retelele de utilitati. Exceptand cazul in care proprietarii unor apartamente de vanzare Craiova au avut posibilitatea detasarii proprietatilor lor de la retelele de utilitati publice, acestea sunt in multe cazuri un punct foarte important de luat in calcul de catre oricare potential client. In multe orase, in special in cele mari, exista diferente uneori foarte mari intre zonele acestuia in ceea ce priveste functionalitatea retelelor de utilitati. Exista spre exemplu zone in care reteaua de current electric este mai predispunsa la avarii. Acest lucru se poate datora unor instalatii vechi, prost intretinute sau suprasolicitate. In alte zone reteaua de apa poate fi afectata din cauza vechimii sau a infiltratiilor din zona. In orice caz, majoritatea celor care ofera apartamente de vanzare Craiova sunt “la mila” administratiilor publice locale atunci cand vine vorba de astfel de probleme.

Dezvoltarea zonei este un alt factor asupra caruia proprietarii de apartamente din zona nu prea au nici un fel de control. Desi in multe localitati specificul anumitor zone este respectat, si zonele industriale nu se apropie prea mult de cele destinate locuintelor, exista si situatii in care dezvoltatorii imobiliari aleg sa construisca foarte aproape de viitoare zone destinate unor constructii de natura industriala. Acest lucru poate afecta foarte serios pretul imobilelor din zona. Exista si situatii in care pretul unei locuinte sa creasca, cum ar fi cazul celor din cartierele unde se produce berea Amstel sau cafeaua Douwe Egberts din Amsterdam, unde locuitorii primeau despagubiri din partea fabricilor pentru mirosul pe care trebuiau sa-l suporte. In cele mai multe cazuri insa, cel putin in Romania, pretul imobilelor aflate in apropierea unor astfel de zone scade considerabil pe fondul poluarii ce se produce.

Atunci cand cineva cauta sa cumpere un apartament intr-o anumita zona, va cauta sa vada cat de apropiate sunt anumite puncte de interes de locatia imobilului. In functie de client, punctele de interes pot varia de la hypermarketuri, magazine si piete pana la scoli si sedii de banci sau ATM-uri. Apropierea de astfel de puncte de interes este un alt factor care nu poate fi contolat de vanzatorul apartamentului. Desi existenta lor in proximitatea imobilului scos la vanzare, sau posibilitatea existentei acestora in viitorul apropiat, reprezita un argument destul de puternic in favoarea unei proprietati, lipsa acestora sau o distata prohibitiva poate duce la scaderea interesului oricarui potential client.

Gasirea Proprietatii Ideale folosind Anunturi Imobiliare Craiova

photo 1585914641050 fa9883c4e21c?ixlib=rb 1.2

Pentru orice fel de potential investitor, primul instrument de evaluare a pietei este consultarea a cat mai multor anunturi imobiliare Craiova. Desi acestea nu spun intotdeauna povestea complete a unei proprietati, ele ajuta orice investitor sa isi faca macar o idee generala asupra ofertelor disponibile in piata la un moment dat. Insa studierea acestor anunturi cere o anumita abilitate de intelegere a ceea ce acestea prezinta. Aceasta abiliate se dezvolta in timp si necesita aumularea unei experiente.

Exista multe feluri de a interpreta anunturi imobiliare Craiova. Asta deoarece fiecare anunt este scris diferit in functie de cel care il scrie. Fiecare proprietar vrea sa evidentieze punctele forte ale proprietatii sale. De aceea o simpla citire a unui anunt imobiliar nu este suficienta pentru a intelege cu adevarat ce avantaje si dezavantaje are o anumita proprietate.

Gasirea unei proprietati ideale prin intermediul unor anunturi imobiliare Craiova poate parea ca o sarcina destul de dificila, mai ales entru cineva aflat la prima sa intalnire cu piata imobiliara. Secretul este perseverenta si cercetarea amanuntita. Pe langa anuntul in sine, orice viitor investitor ar trebui sa aibe minime cunostinte despre zona in care se afla imobilul si ce urmeaza a se construi in acea zona. De asemenea, consultarea unor documente oficiale precum un Plan Urbanistic General sau Zonal nu are cum sa strice luarea unei decizii cat mai bine documentate.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]