Vezi aici detalii despre aplice LED

Iluminarea casei a devenit ceva la care trebuie sa acorde o atentie deosebita. Exista mai multe optiuni pe piata, asa ca cel mai bine este sa faceti unele analize de piata inainte de a determina modelul. O optiune foarte buna pe care o puteti lua in considerare este limitata la aplice LED.

Cumpararea aplice LED este o alegere buna in termeni de eficienta, frumusete si durabilitate. Tehnologia LED este cat se poate de inovatoare si a devenit cea mai buna alegere de iluminat de pe piata.

Despre avantaje vorbim in randurile ce urmeaza

Lumina foarte placuta: Lumina oferita de o aplica LED poate crea un mediu de lucru, relaxant si mai sigur. Lumina calitativa furnizata de lampa LED de plafon nu are functia clasica de „clipire” a lampii obisnuite de tavan. Un spatiu slab luminat poate provoca o insecuritate grava in subconstient.
aplice led
Consum redus de energie: aplice cu LED-uri Electric-Concept consuma cu 40% mai putina energie decat becurile obisnuite. Costurile de intretinere vor fi mult reduse, ceea ce va fi resimtit in buzunar, in special pentru unitatile comerciale.

Design frumos: Factorul estetic este extrem de important in 2020. Aspectul luminii LED a aplice LED este foarte atractiv, deci poate fi instalat pe orice suprafata.

Durata de viata indelungata: luminile de tip aplice cu LED au o durata de viata foarte lunga, motiv pentru care acestea sunt foarte utile atunci cand vorbim despre instalarea lor in locuri greu accesibile.

Cum folosim aceste sisteme?

Lumina ambientala de iluminat cu aplice LED este o solutie ideala, deoarece se pot stabili multe efecte de design interior.

Iluminare directionala-Lumina emisa de sisteme LED este utilizata in scopuri precise. Plafoniera LED poate fi amplasata pe peretele de langa pat pentru a oferi o lumina de citire foarte buna.

Iluminare generala-Daca o aplica LED fixa ​​este instalata in centrul tavanului camerei, va fi foarte placuta. Plafonierele LED ofera lumini calitative, astfel incat la birou, acestea ofera lumina puternica necesara acestor activitati, in timp ce acasa, puteti alege o lumina mai calda si mai relaxata.