supraveghere02bis-300x231Fie ca esti la primul sistem de supraveghere, fie ca vrei sa il innoiesti pe cel vechi, un lucru este cat se poate de clar: ai nevoie de performanta si de eficienta. Pana la urma, achizitionezi un sistem de supraveghere pentru a obtine o protectie mult mai buna si pentru a-ti sti bunurile si familia in deplina siguranta.

Atunci cand achizitionezi un sistem de supraveghere video, trebuie sa acorzi atentie unor detalii destul de importante. Nu poti merge in primul magazin online, sa cumperi primul kit de supraveghere video si sa il instalezi.

De fapt, poti, insa nu este cea mai indicata varianta. Daca vrei eficienta maxima, este bine sa tii cont de urmatoarele 5 lucruri:

  • Informeaza-te. Poti sa citesti un blog sisteme de supraveghere sau poti sa cauti pe internet informatiile care te intereseaza. Cu siguranta vei descoperi o lume cu totul noua, in care sistemele de supraveghere sunt centrul. Este bine sa inveti cate ceva despre modul in care acestea pot fi instalate, despre tipurile de sisteme, de DVR-uri si de camere care exista pe piata si evident, despre brandurile producatoare.
  • Tine cont de brand. Odata ce esti informat, vei sti care sunt brandurile cele mai ok si care sunt brandurile de care trebuie sa te feresti. Chiar daca descoperi variante foarte ieftine, este mult mai indicat sa alegi calitatea in detrimentul pretului, deoarece vei descoperi ca pe termen lung, aceasta este mult mai economica.
  • Analizeaza cu atentie spatiul pe care il vei supraveghea. Este un alt detaliu cat se poate de important. Inainte de a achizitiona un sistem de supraveghere trebuie sa analizezi cu mare atentie spatiul, sa descoperi locurile unde ar trebui sa fie camere si sa descoperi numarul de camere de supraveghere de care ai nevoie. In functie de aceste detalii, poti decide care este investitia, care este DVR-ul pe care il cumperi si care este numarul de camere.
  • Analizeaza-ti nevoile. In functie de necesitatile pe care le ai, exista diverse tipuri de camere. Una este sa ai nevoie de o camera care sa supravegheze pe timp de noapte si alta este sa supraveghezi un spatiu la care ai nevoie de detalii.
  • Tine cont de magazinul de unde achizitionezi sistemul. Este un alt aspect important, care poate decide eficienta sistemului. Magazinul este cel care decide pretul, cel care iti ofera suportul de care ai nevoie si cel care iti poate recomanda cea mai buna varianta pentru tine.