De ce Samsung Galaxy A3 merita toti banii

de | mai 6, 2015 | IT&C

Samsung Galaxy A3 este primul telefon inteligent pe care mi l-am cumparat si pot sa spun din tot sufletul ca merita absolut toti banii.

Este confectioant din metal, avand o forma inovatoare, ceea ce pe mine m-a incantat de pria data cand l-am ales. Samsung Galaxy A3 are  ecran Samoled de 4,5 inchi si este disponibil in patru culori. Al meu este alb, pentru ca asa mi-am dorit dintotdeauna sa arate telefonul meu.

Daca iubesti tehnologia si te dai in vant dupa ultimele nouati in domeniu, este un telefon pe care trebuie sa il ai. Nu te va dezamagi, cum nici alte produse de la compania Samsung nu o fac.

Samsung Galaxy A3 are ecran  Alive Super Amoled

Samsung Galaxy A3  are un procesor Quand Core, adica  are o foarte buna viteza de rulare. Asta inseamna ca poti sa rulezi mai multe  aplicatii in acelasi timp, fara sa ai parte de momentele neplacute de intreruperi. Android este sistemul cu care ruleaza acest telefon. Este dotat cu accelerometru, compas si senzor de specialitate.

Samsung Galaxy A3 are ecran  Alive Super Amoled si functia ecran adaptabil, care asigura o reproducere naturala a culorilor. Samsung Galaxy A3 face si filmulete de o calitate excelenta. Are si o camera foto secundara, de 5 MP. Bateria este Li –Ion, iar greutatea da nu trece de 117 grame, ceea ce il face un telefon ideal.

Un telefon pe sufletul meu

Are, de asemenea, tonuri de apel interesante si sigur voi gasi unul care sa imi faca o placere deosebita. Este un telefon performant, care se conecteaza rapid la internet. Eu l-a cumparat la abonament, pentru o perioada de doi ani de zile, ceea ce inseamna ca nu am dat foarte multi bani pe el. Cred ca daca il cumparam la liber m-ar fi costat mai mult, ceea ce nu imi prea convenea.

Acest telefon inovator al companiei Samsung este ideal pentru ca are si functia Selfie panoramic, care imi permite  sa fac poze selfie panoramice, prin imbinarea a trei fotografii, deci ajutandu-te sa realizezi o fotografie selfie de grup perfecta. Are si funtie de editare, astfel incat sa iti stearga micile imperfectiuni din fotografie.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.054)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.187)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]