Tendinte in materie de coafuri

de | dec. 17, 2019 | Fashion

Tendintele in materie de coafura au fost asteptate cu maxim interes atat de catre specialisti, cat si de catre public. Creativitatea si senzualitatea folosite de catre stilisti vor aduce bucurie fiecaruia dintre cei care doresc sa aiba o noua imagine.

Propunerile stilistilor francezi aduc un „aer cald” pentru zilele racoase ce urmeaza, dorind parca sa nu uitam de vara si de caldura acesteia. Paleta cromatica si linia taieturilor accentueaza sentimentul de libertate, tinerete si buna dispozitie. In acest sezon nu se aplica nicio regula, doar se pune accent pe dorinta de schimbare a imaginii, pe varietatea coafurilor in functie de personalitatea clientilor. Se accentueaza feminitatea, se scot in evidenta ochii, buzele – totul intr-un asamblu senzual. De asemenea, barbatii isi reamintesc de partea „dura” a personalitatii, insa intr-o formula romantica. Tendintele in moda si frumusete au fost lansate de specialisti si vi le prezentam mai jos:

Parul lung, usor dezordonat

Parul lung nu va mai fi taiat uniform, varfurile vor fi usor rasucite, conferind un efect natural, usor rebel, ideal pentru acest sezon. Din punct de vedere coloristic, sunt recomandate nuantele de blod, blond aramiu, iar pe alocuri suvite in tonuri mai deschise, spre auriu. Stilistii francezi aseamana aceste suvite razelor solare din plina vara.

Coafuri pentru diverse momente

In functie de momentul zilei, coafurile feminine sunt realizate cat mai lejer, pentru a conferi un aspect natural. Fie ca optati pentru parul desfacut sau pentru o coafura de seara, accentul se pune pe usurinta cu care se aranjeaza podoaba capilara. Astfel, parul desfacut va fi usor ondulat cu ajutorul spumei modelatoare, iar una dintre variantele de coafura de seara este un coc deasupra calotei, usor supradimensionat. Un aspect important asupra caruia se opresc stilistii sunt suvitele rebele care nu trebuie sa lipseasca, evitandu-se pe cat posibil coafurile perfect aranjate.

Parul scurt – la fel de feminin

Daca pana de curand multe persoane considerau ca femeile cu parul lung au un aer senzual, emanand feminitate si rafinament, stilistii vin cu un contra-argument propunand si varianta parului scurt, la fel de feminina, spun ei. Astfel, cu o calota putin mai lunga, filata si aranjata din spate in fata, deveniti un etalon pentru noile tendinte.

Indiferent daca doriti parul lung sau scurt, important este sa va simtiti bine cu imaginea pe care o aveti, sa abordati genul de coafura care se adapteaza perfect personalitatii si stilului dumnevoastra de viata.

Barbati cu parul lung

Tendintele in coafura barbateasca vizeaza in special pe cei care au parul mai lung, bineinteles persoanelor carora li se si potriveste o astfel de coafura. Si in acest caz, linia taieturilor va fi neregulata, cu un aspect de usoara dezordine, chiar cu putin volum. Suvitele frontale vor fi lasate sa ajunga pana peste ochi, intreaga podoaba fiind filata pentru a crea un efect special. In noul sezon suvitele vopsite sunt iarasi la moda, principalele nuante fiind blond, blond cenusiu.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]