Jura – expertul elvetian in masini automate de cafea

de | dec. 5, 2019 | Life, Culinare

Pe 14 septembrie 1994, odata cu lansarea lui Impressa 500, JURA facea primii pasi in domeniul masinilor automate de cafea, devenind in 25 de ani un expert in domeniu si obtinand un succes global.

Concentrarea de neclintit si procesul continuu de cautare pasionala a cafelei perfecte prin realizarea aparatului ideal, au facut din Jura un lider inovator in segmentul masinilor de cafea premium, ea fiind prezenta pe mai mult de 50 de piete din lume. Gama de produse Jura se bazeaza pe cunostinte si experienta dobandite in producerea a peste cinci milioane si jumatate de masini automate de cafea, fiind recunoscuta la nivel mondial ca firma care ofera cel mai performant aparat cafea in custodie.

Perfectiune in fiecare cana cu doar o apasare de buton

Ceea ce face ca fiecare dintre produsele ei sa fie atat de speciale sunt tehnologia de ultima ora, standardele de calitate exceptionale, designul clar si distinctiv, functionalitatea intuitiva, dar si rezultatul perfect – cafeaua din fiecare cana!

Mai mult, pentru o ceasca de cafea proaspat macinata, savuroasa si incredibil de buna, este nevoie doar de o singura apasare pe un buton!

Jura – o echipa de experti

Sunt 70 de ingineri care lucreaza la marca premium elvetiana Jura, ei muncind din greu pentru a dezvolta un mod cat mai simplu pentru a produce cafeaua perfecta. Condusi de viziunea rezultatului final al cafelei, tehnicienii creeaza continuu componente si sisteme noi pentru masinile automate de cafea de maine.

Dezvoltatorii de software incorporeaza inteligenta artificiala in controlele electronice, astfel incat, chiar si cele mai complexe procese sa poata fi finalizate prin simpla apasare a unui buton.

Informaticienii lucreaza din greu pentru a obtine noi interfete de utilizator, oferind mai nou posibilitatea de conectivitate cu smartphone-ul.

Specialistii in asigurarea calitatii testeaza constant componentele, prototipurile si unitatile de productie in serie, in cele mai dificile conditii, urmarind astfel sa creasca durabilitatea aparatelor.

In fiecare an se fac aproximativ patru milioane de cani de cafea in laboratoarele de testare a masinilor de cafea Jura. Astfel, liniile inovatoare prezentate anul acesta de Jura sunt rezultatul eforturilor angajatilor sai, motivati de dorinta de a atinge perfectiunea.

Giga 6 – rezultatul a 25 de ani de experienta si pasiune

Cel mai recent produs pilot de la Jura este Giga 6, o masina de cafea care permite setarilor interne sa beneficieze de tehnologie profesionala. Noua inventie este completata cu functionalitati complet noi care garanteaza o calitate exceptionala. Giga 6 poate prepara un spectru urias de cafele personalizate, toate pregatite la standarde inalte. Prin simpla atingere a unui buton, datorita rasnitelor din ceramica reglabile electronic, utilizatorul poate prepara simultan doua tipuri de cafea.

Ingloband cunostintele si experienta acumulate in 25 de ani in afaceri, cel mai recent produs Jura este disponibil acum prin dealeri specializati in distribuirea de aparate de cafea in custodie.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

 • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
  Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
 • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.966)
  Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
 • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
  Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
 • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.060)
  De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
 • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.198)
  Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]