Fusta este elementul vestimentar definitoriu al unei garderobe feminine. Inca de la aparitia sa, pana in ziua de astazi, fusta este privita drept simbol al elegantei si feminitatii din toate timpurile.

Asa se face ca niciunei garderobe feminine nu-i lipseste macar o fusta. Moda feminina fiind schimbatoare, de la sezon la sezon, ne-a rezervat pana acum modele diverse de fuste- fuste lungi, fuste scurte, fuste mici, evazate, drepte, cambrate s.a.m.d.

Primavara aceasta vine cu ceva mai special si indraznet- colectia de fuste din piele Alideifiore.

Extravaganta si bun-gust intr-un singur cuvant- Alideifiore

Alideifiore este brandul autohton, care lanseaza colectii exclusiv feminine, care reusesc cu gratie si iscusinta sa transmita nota pura de eleganta si senzualitata feminina.

Pentru sezonul de primavara 2015, Alideifiore ofera clientelor sale o impresionanta colectie de fuste din piele, potrivite tinutelor cu iz extravagant, care sa trezeasca toate simturile.

Fustele din piele Alideifiore vin cu o croiala simpla, conica si dau dovada de calitate premium prin faptul ca sunt confectionate din piele 100% ecologica. Lungimea fustelor din piele Alideifiore este medie, in jurul genunchilor, reusind astfel, desi un item vestimentar non-conformist, sa-si pastreze eleganta. Fustele din piele, prin definitie sunt obiecte vestimentare care denota un gram de non-conformism si extravaganta.

Danda dovada de o versatilitate coplesitoare, fustele din piele se pot asorta cu usurinta, dupa bunul plac. Insa, va sfatuim niciodata sa nu optati pentru o fusta din piele, atunci cand trebuie sa participati la o nunta. Ar denota o mare lipsa de eleganta si bun-gust!

Combinatii uluitoare pentru o primavara plina de culoare

Poti combina fusta din piele Alideifiore cu o pereche de botine cu toc si o camasa cambrata, alba si obtii o tinuta smart-casual, numai buna pentru o zi la birou, cand te simti plina de indrazneala.

Colectia de fuste din piele, dar si restul colectiilor brandului, se gasesc pe www.alideifiore.com ( http://www.alideifiore.com ) . Intra si alege sa petreci o primavara de exceptie, imbracand fustele din piele, care te vor pune pur si simplu in centrul atentiei.