logo

Novum Invest, dezvoltatorul imobiliar care detine ansamblul rezidential Splaiul Independentei, vine cu o oferta de apartamente noi de vanzare.

Actualmente, apartamentele noi din Splaiul Independentei se afla in stadiul de proiect.

De ce sa alegi un apartament din Splaiul Independentei?

Chiar daca proiectul este inca desfasurare, si mai sunt placi de beton de turnat, apartamentele noi din Splaiul Independentei au destule avantaje sa fie alese spre cumparare in viitorul apropiat.

Splaiul-Independentei-Proiect-in-desfasurare

Daca vrei sa alegi apartamentele noi din sectorul 3 situate in ansamblul rezidential Splaiul Independentei, trebuie sa stii ca vei avea o serie de avantaje.  Pe langa acest apartamente din Splaiul Independentei, Novum Invest mai are in posesie si alte apartamente situate in ansamblurile rezidentiale din Prelungirea Ghencea, Nerva Traian, 13 Septembrie, apartamentele noi aflate in Prelungirea Ghencea si Nerva Traian fiind deja finalizate si locuibile.

Cat despre apartamentele noi situate in zona Splaiul Independentei, trebuie sa specificam ca blocul in care se afla are o structura de rezistenta din beton conform legii in vigoare privind calitatea in constructii, cu rezistenta la solicitari statice si dinamice, de genul seisme. Materialele folosite la structura blocului sunt cele din beton armat, iar peretii structurali sunt din beton armat monolit.

Cat despre fundatia imobilelor in care se afla apartamentele noi, aceasta este realizata, de asemenea, din beton armat, iar zidaria este realizata din caramida de tip Porotherm de 25 cm, tencuiala la interior si izolata cu polistiren expandat la exterior, si tencuiala decorativa.

Daca vrei sa te asiguri de ce sa alegi un apartament nou in Splaiul Independentei, trebuie sa stii ca poti alege finisajele interioare dupa bunul plac. De asemenea, apartamentele de vanzare din Splaiul Independentei sunt prevazute cu finisaje interioare moderne si de calitate superioara, unde mai pui ca gasesti si finisaje interioare cu marmura, travertine, gresie, faianta, parchet din lemn stratificat si laminat. Apartamentele noi sunt dotate cu ferestre din tamplarie PVC si geamuri low-e.

Nu va mai trebui sa te consume gandul ca apartamentul necesita o centrala termica. Apartamentele noi au deja montate centralele termice, iar baile sunt complet utilate cu obiecte sanitare.

Nici scara blocului nu este de neglijat, intrucat aceasta beneficiaza de placaj din granit, plus ca blocul mai dispune si de un lift modern.

Ce facilitati vei avea odata mutat in apartamentele noi din Splaiul Independentei?

Odata mutat in apartamentele noi din Bucuresti, vei gasi cam tot ce iti vei dori in proximitatea zonei.

Avantajul suprem pe care il ai, odata mutat in apartamentele noi din Splaiul Independentei este faptul ca, vei gasi cam tot ce iti doresti, de la centre comerciale, supermarketuri, piete, banci, restaurante, terenuri de sport, spalatorii auto, locuri de joaca,  sali de fitness, gradinite, scoli si facultati.

Daca te decizi sa te muti intr-un apartament nou din Splaiul Independentei, nu uita ca poti plati cash, prin credit ipotecar, parteneriat cu BCR sau prin programul “Prima Casa”.