Coltare extensibile Modela de calitate, cu aspect wow, acum la REDUCERE!

de | iun. 14, 2017 | Afaceri, Internet

Daca ai o sufragerie de dimensiuni mari si iti doresti sa pui in valoare spatiul disponibil cu un obiect de mobila chic si confortabil, include in amenajarea acestei incaperi un coltar care se adapteaza preferintelor tale!

In diverse marimi, cu design simplu sau sofisticat, in nuante din ce in ce mai cosmopolite, modelele de coltare extensibile disponibile pe www.modela.ro, magazin online de mobila de calitate, se potrivesc garantat casei tale, oferind un plus de eleganta si frumusete interioarelor.

Indiferent in ce colt al camerei alegi sa pozitionezi modelul de coltar extensibil preferat, rezultatele obtinute vor fi cu adevarat wow! Contrastele realizate cu nuantele pieselor de mobilier reprezinta elemente ce nu pot fi trecute cu vederea, ele asigurand obtinerea unui aspect fabulos in sufrageria casei tale.

Mai mult, confortul oferit de un coltar extensibil reprezinta un atuu al locuintelor moderne, in care relaxarea primeaza, asadar timpul petrecut pe sezutul moale te va face sa uiti de grijile de zi cu zi, de sarcinile cotidiene care produc stres si oboseala.

Ce coltare extensibile se potrivesc stilului tau de amenajare?

Daca esti fascinata de contrastele dintre negru si alb, transforma-ti sufrageria intr-un simbol al preferintelor tale, achizitionand unul dintre modelele de coltare extensibile in aceasta nuanta. Cu perne dehusabile sau fara, cu detalii cosmopilte sau in linii simple, aceasta piesa de mobilier cu siguranta va crea efectul pe care il doresti in amenajarea living-ului.

Vei obtine cele mai bune rezultate daca restul elementelor din incapere sunt albe, asadar fii sigur ca ai o comoda TV si o biblioteca in aceasta nuanta! Contrastele realizate vor merita investitia ta pe mobila de calitate achizitionata din Modela, iar confortul obtinut la achizitionarea unui coltar extensibil va transforma complet atmosfera casei, aceasta fiind mai relaxanta atat pentru tine, cat si pentru membrii familiei.

In ceea ce priveste cele mai cautate coltare extensibile in aceasta nuanta, noi iti recomandam modelul Sogno Grande, cu spatiu imens destinat dormitului si cu aspect fermecator, datorita stofei de culoare neagra. Detaliile multicolore de pe pernele dehusabile se potrivesc perfect decorului interior pe care ti-l doresti, adaugand un plus de eleganta si rafinament incaperii tale!

bahama negru cu flori ionut in 100

Fa o vizita pe www.modela.ro si comanda acest coltar, disponibil la reducere de 27%!

Doresti sa oferi sufrageriei tale o nota de extravaganta, asadar modelele de coltare extensibile colorate se adapteaza mai bine gusturilor tale? Alege-l pe cel preferat din Modela, magazin online de mobila ce se remarca prin calitate!

Un coltar rosu va da, cu siguranta, acel aspect sofisticat pe care il cauti sufrageriei tale. Toti invitatii vor observa acest obiect de mobilier chic, ce se poate transforma usor in pat, asadar tot ce trebuie sa faci este sa il comanzi cat mai repede, pozitionand-ul in spatiul disponibil din living-ul tau.

Pentru a raspunde necesitatilor tale, iti punem la dispozitie doua coltare extensibile in aceasta nuanta, extravaganta si romantica.

Alege modelul Sogno daca iti doresti o piesa de mobilier confortabila si chic, care dispune de detalii florale si design modern!

https://www.modela.ro/wp-content/uploads/2016/07/bahama-roz-extrentie.jpg

Il poti avea chiar acum, la 28% reducere de pret!

Te incanta mai mult coltarele in linii drepte, cu design simplu, dar de efect? In acest caz, modelul Symbol este potrivit pentru tine, cu el obtinand cele mai bune rezultate in amenajarea sufrageriei! Sezutul realizat din burete si arcuri sinusoidale garanteaza cele mai inalte standarde de confort, iar lada de depozitare din dotare reprezinta solutia perfecta pentru organizarea articolelor destinate somnului, respectiv lenjerii de pat, perne sau prosoape.

symbol 002

Modelul Symbol este disponibil la un pret mai mic cu 20%, in categoria Coltare extensibile a magazinului nostru online de mobila, asadar comanda-l chiar acum!

Profita chiar acum de reducerile Modela si achizitioneaza piese de mobilier chic si cozy, de calitate, la preturi avantajoase! Noi iti uram spor la cumparaturi!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]