Protezele mobile sunt adesea varianta mult mai economică decât implanturile dentare și care oferă susținere ani întregi. Există persoane care optează pentru o soluție care să garanteze stabilitate dinților toată viața, fără reguli de îngrijire speciale și care în același timp să respecte fizionomia și aspectul natural al dinților. Pentru ca toate acestea să fie realizabile, evoluția în domeniul medical a făcut posibil implantul dentar Fast&Fixed.

Implant dentar Fast&Fixed: avantaje

Scoaterea protezei, procedura de îngrijire și reglarea acesteia în cele mai neașteptate momente, face ca utilizarea să devină inconfortabilă cu timpul.

Implanturile dentare au ajuns la performanța danturii stabile, impecabile estetic și perfect funcționale în doar câteva ore de tratament. Tratamentul Fast&Fixed este garanția lucrului făcut să dureze toată viața, a tehnologiilor avansate și a detaliilor menite să confere stabilitate osului, precum și estetică și funcționalitate întregii danturi.

 • Înlocuiești proteza mobilă cu dinți ficși.
 • Procedura nu este îndelungată, iar primele etape se realizează în aproximativ 24 de ore.
 • Număr redus de implanturi. Dantura ta va fi susținută de un număr de 10 implanturi (6 pe partea de sus, 4 pe partea de jos). Numărul mic de implanturi încurajează procesul de vindecare al organismului, comparativ cu implanturile clasice, mult mai numeroase care fac ca vindecarea să dureze.
 • Eviți necesitatea intervenției chirurgicale de sinus lift.
 • Dispare grija riscului de alunecare a protezei. Datorită dinților ficși de tip fast fixed, această problemă rămâne în trecut.
 • Nu mai există restricții alimentare. Proteza mobilă riscă deteriorări, alunecări sau chiar ruperi, ca urmare a alimentației necorespunzătoare.
 • Pronunția se normalizează. Purtarea protezei mobile face ca pronunția să aibă de suferit. Implantul dentar oferă stabilitate dinților și în consecință, vorbirea nu mai întâmpină dificultăți.
 • Scapi de grija igienizării cu produse speciale și a depozitării protezei pe timp de noapte. Plasarea protezei într-un pahar pe timpul somnului nu este o experiență plăcută pentru nimeni cu atât mai mult ci cât, scoaterea protezei face ca fizionomia să pară mai îmbătrânită. Ca să nu mai vorbim de fixarea, ajustarea ei dimineața sau de procedura igienizării.
 • Vei simți gustul alimentelor pe care le consumi. Purtarea protezei mobile presupune și riscul ca cerul gurii să fie acoperit, ceea ce slăbește papilele gustative.
 • Preț redus. Explicația e următoarea: spre deosebire de implanturile dentare clasice, tratamentul Fast&Fixed reface dantura printr-un număr redus de implanturi, ceea ce scade costurile.
 • Elimină intervențiile de adiții osoase. Forma și caracteristicile implanturilor fac posibilă integrarea și ancorarea osoasă fără intervenții auxiliare.

În cadrul Clinicii Dental Privilege vei putea beneficia de tratamentul de înlocuire în totalitate a danturii, prin 10 implanturi. Procedura de implantare, presupune 6 implanturi în arcada superioară și 4 implanturi pe partea inferioară, iar rezultatul garantat va fi o dantură stabilă, funcțională și cu o estetică naturală în doar 24 de ore.

Poti citi mai multe informatii si aici.