Rata mare de succes a unui implant dentar Fast & Fixed aduce cele mai multe avantaje. Procesul este nedureros, igienic, durabil și este dedicat confortului pacientului. După timpul de vindecare de două până la trei luni, poate fi fixată coronița permanentă. În cazul unui implant dentar Fast & Fixed costurile sunt cu 30% mai mici decât în ​​cazul metodelor convenționale. Fast & Fixed este un concept care permite plasarea precisă a patru implanturi, cu șuruburi pentru a fixa o punte fixă ​​pe întregul maxilar superior sau inferior, fără proceduri suplimentare de înlocuire a osului. Un implant dentar Fast & Fixed este o soluție în cazurile dificile cu sinusuri scăzute și reticența / incapacitatea pacienților de a ridica sinusurile. Marele avantaj al acestei metode inovatoare de tratament este că puntea poate fi întotdeauna îndepărtată fără a fi distrusă, corectată dacă este necesar și apoi readusă în gură pe implanturile dentare. Acest lucru te scutește de a fi lipsit de dinți pentru o anumită perioadă de timp.

Cine poate solicita implant dentar Fast & Fixed?

Conceptul Fast & Fixed se aplică pacienților total edentați sau celor care sunt pe cale să fie total edentați. Permite cu un număr minim de implanturi – 6 pentru maxilarul superior și 4 pentru maxilarul inferior și acest lucru, permite tuturor pacienților ca dinții lor să fie restabiliți complet prin structuri fixe. Știm cu toții cazuri în care persoanele cu vârste cuprinse între 40 și 70 de ani, și-au pierdut dinții ca urmare a parodontitei agresive. Alți pacienți din aceeași grupă de vârstă au încă dinți conservați care susțin mai multe sau mai puține proteze dentare în gură. Dar acum, unii dintre acești dinți au devenit atât de instabili încât trebuie eliminați, deoarece, nu mai sunt capabili să mențină proteza la locul său. Până în prezent, soluția a fost protezarea totală sau restaurarea pe un număr mare de implanturi. Protezele protectoare amovibile totale reprezintă un „scenariu de coșmar” pentru pacienți, deoarece, deși se simt încă tineri și în plină viață, acest tip de proteză le oferă senzația că sunt bătrâni. Noul concept Fast & Fixed face posibilă restaurarea imobilă a dinților cu mai puține implanturi.

implant dentar Fast & Fixed

Implant dentar Fast & Fixed – Avantaje

Principalul avantaj pentru pacienți este că aceștia pot părăsi cabinetul stomatologic cu dinți fixați în siguranță în aceeași zi, după plasarea implantului. Conceptul permite utilizarea osului existent și evită necesitatea unor proceduri chirurgicale suplimentare – cum ar fi ridicarea sinusurilor sau plasarea osoasă artificială. Implantul dentar fix combină mulți ani de experiență și cunoștințe în domeniul chirurgiei și protezelor, precum și aplicarea lor pe implanturi. Avantajul unic al acestui concept, este modul de poziționare a implanturilor posterioare – la un unghi de 30 de grade, ceea ce permite ca o coroniță de lungă durată să fie înșurubată pe implanturi în aceeași zi. Acest tip de aranjament oferă posibilitatea de a stabiliza implanturile imediat după operație și se vindecă fără probleme timp de până la 3-4 luni.

Poti citi si articolul https://www.articolulmeu.net/132642021/care-sunt-avantajele-implantului-fast-fixed, cat si pe site-ul nostru.