Un zâmbet strălucitor este de neprețuit, dar nu este inaccesibil: cu noua metodă de implantare Fast Fixed, există speranță pentru toți cei afectați de pierderea dinților și care nu doresc să suporte proteze dentare amovibile. Bolile dentare, cum ar fi cariile dentare și parodontita, îți pot deteriora grav structura dentară – și adesea la o vârstă înaintată. Astăzi, implanturile dentare oferă o alternativă convingătoare la proteze și fac posibilă participarea la viață cu ușurință, aproape ca și cu proprii dinți. Implanturile dentare sunt rădăcini artificiale ale dinților, din titan de înaltă puritate, care sunt fixate ferm în maxilar. Acestea formează astfel o bază solidă pentru proteza dentară dorită, care este atașată la implant printr-o piesă de conectare. Un mare avantaj al implanturilor, este că exercită o presiune constantă asupra osului maxilarului și astfel îl protejează de degradare.

Fast Fixed: dinți ficşi fără așteptare

Dar punțile de implant convenționale au, de asemenea, un dezavantaj decisiv: după introducerea implanturilor, este necesară o fază de vindecare de câteva luni înainte ca pacientul să primească proteza finală. Între timp, pacientul trebuie să se descurce cu soluții temporare, cum ar fi o proteză detașabilă – o limitare pe care mulți pacienți nu sunt pregătiți să o accepte.

Cu metoda de implantare Fast Fixed, fazele neplăcute ale lipsei dinților fac parte din trecut. Conceptul inovator de terapie permite combinarea mai multor etape de tratament într-o singură întâlnire. În aceeași zi în care dentistul așează implanturile, este realizat și un rând temporar de dinți Fast Fixed și înșurubat la implanturi. Pacientul părăsește cabinetul cu dinții fixați și își poate desfășura imediat viața normală de zi cu zi. După câteva luni, dentistul va înlocui plasticul temporar cu rândul final de dinți ceramici.

Fast Fixed – Avantaje

Rata mare de succes a tratamentului bazat pe patru implanturi este unul dintre principalele avantaje ale metodei Fast Fixed. Procesul este nedureros, igienic, durabil  și este dedicat confortului pacientului. După un timp de vindecare de două până la trei luni, pot fi fixate ferm pe maxilar protezele stabile. Costurile sunt cu 30% mai mici decât în ​​cazul metodelor convenționale. Conform experienței, mărirea osoasă nu este absolut necesară. Durabilitatea metodei a fost testată intens ani de zile. Rata de succes este de 95%. Implantul poate avea o garanție pe tot parcursul vieții cu cea mai bună îngrijire. Îngrijirea intensivă a implantului trebuie efectuată în practică de două până la patru ori pe an.

Economisire de timp: combinarea mai multor etape de terapie înseamnă economii enorme de timp pentru pacient. Nu mai sunt necesare vizitele permanente la stomatolog și timpul de așteptare, și datorită metodei chirurgicale blânde, poți reveni la locul de muncă a doua zi.

Fără lipsă de dinți: vei primi imediat o proteză fixă ​​temporară și nu trebuie să te mulțumești cu proteze mai puțin rezistente timp de luni de zile. Chiar și rândul provizoriu de dinți, impresionează prin aspectul estetic și nivelul ridicat de confort.