Iluminat puternic cu ajutorul unor proiectoare LED!

de | aug. 31, 2019 | Servicii, Electrice

O lumina puternica in gradina, pe terasa sau in curte este data de niste proiectoare LED, care de cele mai multe ori aceste ofera un iluminat puternic si placut si o ambianta speciala zonei in care sunt amplasate.

Despre iluminatul cu tehnologie pe baza de LED

proiectoare ledTehnologia led, destul de noua, pe care o detin si proiectoarele led este una foarte eficienta. Aceasta este utilizata in special pentru iluminarea spatiilor de mari dimensiuni, dar nu numai, acoperite sau neacoperite, in scop functional sau estetic. Cu ajutorul unor proiectoare led putem ilumina tuneluri si monumente istorice, parcuri si tereneuri se sport, ateliere, hale si chiar curti de case. Toate spatiile mentionate necesita un sistem performant de iluminare realizat din proiectoare led pe care le puteti comanda de pe urmatorul link http://www.led-concept.ro/proiectoare-led, sistem care este cat se poate de rezistent.
Niste proiectoare led se utilizeaza in special in cazul suprafetelor mari, ce au nevoie de vizibilitate ridicata si eficienta. Aceste suprafete pot fi atat in interior, cat si in exterior. Astfel, proiectoarele led sunt folosite in cadrul depozitelor, halelor, suprafetelor particulare (curti), teatrelor si chiar zonelor sportive si de agrement sau spatiilor de joaca pentru copii.

TOP 5 beneficii pe care le ofera aceste proiectoare LED

  1. Durata de utilizare mare: proiectoarele led, ca de altfel toate sistemele de iluminat cu led, au o foarte buna rezistenta in timp. Odata achizitionat un proiector led, nevoie inlocuirii acestuia va fi o chestie uitata in timp. Proiectoarele led rezista de pana la 50 de ori mai mult timp decat alte sisteme vechi de iluminat.
  2. Consum mic de energie: chiar daca au o putere foarte mare de iluminare, tot datorita tehnologiei cu led proiectoarele led au un consum redus de energie electrica, astfel ca beneficiile utilizarii unui asemenea sistem de iluminat se vor vedea imediat pe factura de curent electric. Aceasta economie va fi una pe termen lung.
  3. Putere diferita: proiectoarele led au optiunea de putere in ceea ce priveste lumina emisa. Astfel, se pot folosit proiectoare led cu puterea de la 10W pana la 100W in functie de spatiul unde acestea vor fi utilizate.
  4. Siguranta spatiilor iluminate: avand in vedere ca se pot folosi in mediile exterioare, aceste sisteme de iluminat asigura supravegherea continua a unor spatii mari. Astfel, siguranta spatiului respectiv va creste considerabil.
  5. Alimentare rapida: tehnologia cu led nu foloseste decat un conductor electric care alimenteaza proiectorul. Astfel proiectoarele led se aprind instant si nu au nevoie de timp de incalzire ca alte sisteme de iluminat.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.054)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.186)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]