5 motive pentru a merge cu trotineta in vacanta

de | mart. 13, 2019 | Sanatate, Recreatie

Nu, nu sa pleci pe trotineta, ci sa iei in bagaje si trotineta copilului. De ce sa faci asta? Afla 5 motive in articolul de mai jos.

Desi ne punem mari sperante in ele, vacantele se pot transforma intr-un fiasco daca cei mici nu au dispozitia necesara pentru a ne face pe plac. Fie ca nu vor sa mearga la plimbare, nu vor sa manance sau sa doarma, fie ca sunt indispusi din cauza schimbarii programului, este posibil ca cei mici sa nu se bucure la fel de mult ca noi de vacanta.

Un lucru pe care ai putea sa il faci pentru a va asigura un pic de liniste, dar si pentru a-i incanta pe copii, este sa iei trotineta cu voi in vacanta. Sigur gasesti un loc si pentru ea in masina si merita sa incerci caci te va scapa de nenumarate probleme.

1. Mai multa plimbare

Daca iti place sa te plimbi pe faleza atunci cand mergeti la mare, dar copilul nu are forta necesara pentru a face fata unei plimbari lungi, trotineta iti poate veni in ajutor. Cei mici sunt mereu incantati sa o foloseasca, asa ca vei scapa de caratul lor in brate.

2. Mai multa distractie

Daca ai epuizat toate sursele de distractie din prima zi, poti apela la trotinete copii pentru a-i tine ocupati pe cei mici. Traseaza-le un circuit clar pe care sa il urmeze, plaseaza si cateva obstacole si recompense la sfarsit si distractia e garantata.

3. Distragerea atentiei

Daca masa intarzie si cei mici nu mai au rabdare, le poti distrage atentia invitandu-i la o plimbare pe trotineta. Dupa doua ture in jurul restaurantului va veni si mancarea si copiii isi vor fi facut si pofta pentru ea.

4. Distractie si in spatii mici

In cazul in care iti faci griji ca nu veti avea suficient spatiu la dispozitie pentru a va plimba cu trotineta, afla ca nu ai de ce. Daca cel mic are ceva experienta cu trotineta, o va putea folosi cu incantare si in spatii mici. Poate fi o provocare pentru el sa ocoleasca un ghiveci cu flori, o banca, etc.

In plus, daca hotelul la care va cazati permite asa ceva, cel mic se va putea plimba inclusiv in receptie, cat timp voi faceti formalitatile pentru cazare.

5. Distractie in familie

Pentru un plus de distractie si apropiere de cei mici, nu ezita sa iti iei si tu trotineta in vacanta. Vei vedea ca asa copiii nu se vor mai plictisi la plimbare ci o vor astepta cu nerabdare. In plus, veti putea parcurge distante mult mai mari si vizita mult mai multe locuri decat daca ati merge pe jos.

Acestea fiind spuse, nu uita ca data viitoare cand mai mergeti in vacanta sa faci loc si pentru trotinete in portbagajul masinii.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.054)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.186)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]