Servicii optimizare SEO

de | feb. 19, 2019 | Internet Marketing

Cu ajutorul promovarii SEO, se pot rezolva toate problemele cu care se confrunta site-ul companiei tale. Dupa ce ai luat decizia de a comanda servicii optimizare SEO de la Bullet Advertising, trebuie sa intelegi in mod clar ce rezultate pot aduce astfel de servicii.

Probleme care pot fi rezolvate cu optimizarea SEO

In primul rand, o agentie SEO prin servicii de optimizare SEO, poate creste  traficul tematic prin crearea continutului potrivit, poate imbunatati calitatea traficului de intrare catre resurse, poate obtine rezultate specifice sub forma de apeluri suplimentare, poate sa te ajute sa vinzi sau sa primesti oferte. In al doilea rand, poate verifica functionarea corecta a site-ului sau a sistemului de vanzari a companiei tale.

Ce se executa prin servicii de optimizare SEO

Multi clienti cred ca optimizarea SEO a  site-ului,  implica doar o activitate externa, insa in realitate acest lucru nu este adevarat. Activitatea de optimizare SEO include, in primul rand, o serie de actiuni de imbunatatire a site-ului, ceea ce duce la o crestere a conversiei. Este inutil sa generezi trafic catre o resursa care are o serie de probleme, cum ar fi durata mare de incarcare a paganilor, o structura incomoda pentru utilizator, lipsa de continut util si asa mai departe. Furnizarea acestui serviciu are loc intotdeauna in trei etape: o astfel de abordare integrata este capabila sa ofere rezultate foarte mari si stabile.

In prima etapa se fac activitati analitice si pregatitoare care cuprind analiza site-ului, studierea site-urilor concurente, crearea unei strategii de promovare. De asemenea, in prima etapa se procedeaza la crearea unei sarcini tehnice cum ar fi, optimizarea structurii site-ului si recomandari pentru dezvoltatorii de resurse bazate pe semantic, optimizarea componentei tehnice a site-ului, adica perfectionarea CMS sau schimbarea acestuia. De asemenea, se lucreaza pentru a creste viteza de descarcare a paganilor etc., optimizarea continutului  prin pregatirea textelor pentru cuvintele cheie si lucrul cu metadatele.

In a doua etapa se fac lucrari de finalizare a site-ului in functie de TK, prin schimbarea structurii site-ului, crearea continutului tematic in functie de nucleul semantic, lucrul tehnic pentru imbunatatirea site-ului.

Etapa a treia este destinata activitatii SEO, care cuprinde  urmarirea reactiilor la modificarile algoritmilor, precum si la actiunile concurentilor, efectuarea editarilor pentru continutul site-ului, pe baza rezultatelor promotiei, lucrul cu masa de referinta prin construirea masei de referinta naturale, promovarea legaturilor prin SMM si PR.

Este important ca in fiecare etapa a acestei lucrari sa primesti documente de la contractor care confirma munca efectuata, rapoarte detaliate si analize.

Cum se masoara performanta SEO

Rezultatele SEO sunt masurate prin instrumente speciale, unele dintre ele fiind  Google Analytics sau Yandex Metrica. Criteriile pentru masurarea performantei SEO, sunt cantitatea de crestere a traficului, calitatea traficului (adica conversie: apeluri, sume licitate, achizitii) si comportamentul utilizatorului.

Este important sa retii ca optimizarea interna a site-ului este un proces nesfarsit. Pentru ca proiectul sa se dezvolte, este necesara adaugarea si actualizarea periodica a paganilor. Fiecare material nou, la randul sau, necesita verificarea unicitatii, codurilor si etichetelor, atasarea de linkuri. Datorita modificarilor periodice ale algoritmilor de cautare, poate fi necesara revizuirea completa a politicii de resurse in orice moment.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.054)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.186)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]