Peeling chimic la domiciliu

de | sept. 26, 2018 | Life

Peelingul chimic usor se poate face acasa independent, in acest scop utilizandu-se preparate care contin concentratii scazute de acizi (5-10%). Le poti cumpara din magazinul online de cosmetice profesionale. Efectul, produsului de peeling chimic este comparabil cu cel al salonului de cosmetica, putand fi obtinut numai cu utilizarea pe termen lung. Cel mai bun moment pentru astfel de proceduri, este de la sfarsitul lunii octombrie pana in februarie-martie, adica timpul celui mai mic efect activ al soarelui. Acest lucru se datoreaza faptului ca, pielea subtire cu proceduri de peeling, devine mai vulnerabila la razele ultraviolete.

Chiar si in timpul iernii, pe parcursul curatarii chimice, dupa peeling-ul chimic trebuie sa utilizezi un agent cu protectie solara, cel mai bun din acelasi brand profesional. Acesti agenti pot fi cei pe care ii folosesti de obicei pentru tenul gras, pentru porii dilatati si pentru inflamatiile pielii, inclusiv forma usoara de acnee (grad acnee I), precum si pentru prevenirea schimbarilor legate de varsta, imbunatatirea calitatii pielii tenului in orice forma, exceptie facand tenurile mai sensibile.

peeling chimic

 

Pentru tenul cu eczeme si dermatita, nu este indicat sa utilizezi acasa un produs cu acizi.  Inainte de prima aplicare este necesar sa se testeze pielea pentru toleranta acizilor. Pentru a face acest lucru, aplica o cantitate mica de produs pe incheietura mainii si pe gat sub ureche. Evalueaza reactia pielii dupa 15 minute sau o ora, in fiecare zi. Daca nu exista roseata, umflaturi, mancarime,  poti aplica produsul pe fata ta.

Tipuri de produse

Complex de colagen si vitamina C, are efectul peelingului chimic usor asupra pielii. Reduce hiperpigmentarea, curata pielea, reduce ridurile, elimina deshidratarea si daunele provocate de fumat. Vitamina C este un antioxidant, care mareste elasticitatea vaselor de sange, stimuleaza sinteza colagenului, respiratia celulara, regenereaza pielea. Activeaza microcirculatia sangelui, albeste pielea, reduce pigmentarea excesiva. Colagenul reinoieste celulele, elimina ridurile, reda elasticitatea pielii si tinererea.

Tonicul pentru ingrijirea regulata a pielii cu probleme de genul, cuperoza, eritrozasi rozacee, pre si post interventii chirurgicale,  curata porii intens de impuritati, precipita glandele sebacee si nivelul pH-ului pielii. Substantele active normalizeaza excesul de sebum, are efect antibacterian, reduce inflamatia si grabeste procesul de vindecare. Produsul tonic este imbogatit cu ingrediente emoliente, nu contine solutii de alcool, nu uscate si nu inaspreste pielii, reduce reactia inflamatorie, hidrateaza, netezeste microrelieful pielii, confera pielii o senzatie de prospetime,  aspect sanatos si bine ingrijit pentru o lunga perioada de timp.

Efecte benefice

Datorita desfasurarii regulate a procedurii de peeling, pielea respira mai liber, mai eficient si isi incepe rapid functiile regenerative. Cosmetica moderna are multe moduri de a efectua procedura de peeling. Conditional, acestea sunt impartite in 3 grupe: Peeling hardware care se  realizeaza cu ajutorul echipamentului special de cosmetologie, si, in acest caz, este mai bine sa consulti un specialist; Peelingul mecanic  curata pielea datorita efectelor mecanice asupra pielii – frecare, slefuire etc. si Peelingul chimic care curata stratul scalos prin dizolvarea acestuia. Procedurile de peeling la domiciliu pot fi efectuate folosind cosmetice profesionale. Deoarece peelingul chimic este un complex de actiuni, se utilizeaza un produs cosmetic care joaca un rol important in etapa procedurii.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.054)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.186)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]