Cum alegi mobila potrivita pentru dormitorul tau?

de | iun. 18, 2018 | Home & Deco

Dormitorul este acea incapere din casa pe care trebuie sa il mobilezi in functie de stilul pe care ti-l doresti, insa este necesar ca acesta sa se potriveasca personalitatii fiecaruia . De asemenea, este important ca mobila Laguna dormitor sa fie de foarte buna calitate, caci nimanui nu ii convine sa schimbe o data la doi- trei ani mobila din locuinta pentru se strica.

   Care sunt aspectele de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi mobila dormitor?

Daca iti doresti ca acele piese de mobilier pe care le alegi sa fie solide, in special atunci cand vine vorba despre pat, este recomandat ca acestea sa fie din lemn.  Este ideala aceasta alegere, mai ales datorita faptului ca ai garantia ca vor fi foarte rezistente, dar te vei bucura si de finisaje deosebite.

Este necesar insa, atunci cand este vorba de alegerea patului, ca acesta sa fie foarte confortabil, caci acesta va fi locul unde te vei odihni si iti vei incarca bateriile in fiecare noapte pentru a fi plin de energie in urmatoarea zi.

Un alt lucru de care trebuie sa tii cont este alegerea stilului pe care ti-l doresti pentru dormitor,de aceea ai diverse optiuni, fie ca este vorba despre mobilier clasic, modern sau  extravagant.  In sa trebuie sa tii cont de un lucru si anume, ceea ce poate  fi de actualitate acum, nu va mai parea la fel peste cativa ani, de aceea este important sa alegi astfel incat sa fii multumit de alegerea facuta si acum, dar si pe viitor.

Trebuie sa ai grija atunci cand alegi mobila dormitor si in privinta culorii alese, dar de cele mai multe ori in functie de stilul pe care il alegi, vei gasi si culoarea potrivita. Trebuie sa stii insa ca atunci cand este aleasa o culoare calda sau neutra, vei avea parte de mult mai multa odihna decat daca alegi o culoare puternica.

In functie de dimensiunea camerei, trebuie sa alegi acel mobilier care ofera un echilibru intre spatiile libere si cele mobilate, astfel incat sa nu existe acea senzatie de aglomerare. Tot acesta este si motivul pentru care trebuie sa ai grija in privinta alegerii, caci in dormitor trebuie sa depozitezi atat hainele, cat si multe din lucrurile personale si trebuie sa ai in vedere ca acestea sa poata incapea in mobila pe care o achizitionezi, fara a fi nevoie sa adaugi alte corpuri de mobilier.

Cum te incadrezi in bugetul stabilit atunci cand doresti sa cumperi mobila?

In functie de stilul si de modelul ales, mobila dormitor poate fi extrem de scumpa, iar daca iti alegi un astfel de model, poti opta pentru cumpararea pe bucati a pieselor de mobilier, pana vei reusi sa o achizitionezi in intregime.

Este posibil acest lucru, deoarece exista in ultima perioada foarte multe magazine de mobila, dar si site-uri web ale acestora care permit astfel de modalitati de achizitie. De asemenea, majoritatea ofera posibilitatea de a achizitiona mobila in rate, care este iarasi o varianta buna pentru atunci cand nu ai suma totala.

Te-ar mai putea interesa si....

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

Amplasarea gradinii din fata casei poate fi un element important pentru aspectul exterior al acesteia, dar poate deveni, de asemenea, un loc de relaxare si de petrecere a timpului liber pentru intreaga familie. Iata cateva idei de amenajare a gradinii din fata casei:...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.054)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.186)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]