Foloseste pudra decoloranta profesionala de la Kay Pro 

de | oct. 12, 2019 | Sanatate

Atat femeile cat si barbatii, intr-o anumita etapa a vietii isi doresc o schimbare de look.

Daca vrei sa ai o podoaba capilara deosebit de atractiva si aceasta sa capete frumoase nuante care baleiaza de la tonuri de gri la blond intr-o cromatica uniforma, alege pudra decoloranta profesionala de la KayPro.

Alaturi de o tunsoare moderna, decaparea parului tau poate sa iti schimbe in mod atractiv infatisarea pentru a deveni mai incantatoare.

Stim ca in cazul unei decolorari trebuie avut in vedere ca aceasta sa fie facuta cu pudra decoloranta profesionala iar acest produs oferit de KayPro elimina riscul arderii parului si inspicarea acestuia.

Kay Pro iti pune la dispozitie numai produse profesionale

Poti beneficia de cele mai bune produse accesand Kaypro.ro pentru a alege pudra decoloranta Kay Pro care nu-ti creaza nici un risc fiindca este produsul Kay Pro al carui efect are garantia calitatii.

Pentru a-ti pastra sanatatea este necesar sa folosesti doar produse cosmetice profesionale si trebuie sa ai grija deoarece aplicarea unei pudre decolorante oarecare iti poate afecta atat scalpul cat si firul de par , poate produce alergii, dureri de cap si chiar crea sensibilitati ulterioare .

Asadar, de ce sa va expuneti inutil unor riscuri cand puteti cu usurina procura pudra decoloranta profesionala pentru par de la Kay Pro pe care sa o folosesti atat personal, consultand cu atentie instructiunile cat si in salonul tau.

Accesand magazinul nostru on line ai posibilitatea sa alegi din multitudinea de produse cosmetice profesionale tot ceea ce ai nevoie in salonul tau fara sa fie necesar sa cauti in alte locuri produsele cere-ti trebuie.

Ai astfel posibilitatea de a achizitiona foarte calitativa pudra decoloranta, la gramaje diferite, in functie de necesitati, si astfel parul tau va avea parte de un tratament cosmetc pentru decolorare care nu il va afecta ci dimpotriva, la finalul operatiunii,  acesta va arata suplu si stralucitor.

Niciodata firul de par nu va fi ars deoarece aceasta are la baza ingrediente naturale, benefice oricarui tip de par.

Vei putea opta sa folosesti pudra de la Kay Pro pentru intretinerea decolorarii anterioare sau a decaparii complete cunoscut fiind faptul ca produsele noastre din aceasta gama iti pot decolora firul de par pana la opt nivele.

Bucuria ta va fi deplina atunci cand vei constata ce nuanta minunata a capatat parul tau dupa aplicarea pudrei decolorante de la Kay Pro.

Vei avea multumirea ca ai obtinut distribuirea uniforma a culorii si in urma decolorarii parul tau acesta are aspect natural, deosebit de atractiv si a capatat un plus de delicatete ceea ce se reflecta si asupra fetei tale.

Am creat pentru tine magazinul on line din care sa poti procura oricand cele mai bune produse cosmetice profesionale de la Kay Pro , provocandu-te mereu sa incerci toate articolele pe care cu generozitate le gasesti in magazinul nostru on line.

Din grija pentru frumos si efect, te invitam sa incerci produsele profesionale oferite de Kay Pro si vei reveni ori de cate ori vrei sa raspandesti in jurul tau frumusetea.

Te-ar mai putea interesa si....

Ciclismul cand suferi de osteoartrita

Exercitiile fizice nu vor dauna articulatiilor atunci cand suferi de osteoartrita. Si da, aceasta afirmatie include mersul pe bicicleta. De fapt, chiar este recomandat sa mergi pe bicicleta in acest caz: ciclismul este un exercitiu cardiovascular grozav, care iti...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.054)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.186)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]