Cosmetice profesionale pentru salonul tau!

de | oct. 9, 2019 | Fashion

Cosmetica profesionala apartine segmentului de pret mediu sau ridicat, deoarece gama de cosmetice profesionale au in componenta lor multe ingrediente active care sunt defalcate si purificate folosind nanotehnologia.

Marcile au propriile lor laboratoare medicale, astfel incat aceste produse cosmetice sunt de cea mai buna  calitate. Liniile profesionale sunt specializate in rezolvarea unor probleme specifice (ridicare, hidratare, anti-acnee, hiperpigmentare etc.). De asemenea, au un protocol de utilizare prescris pentru rezultat (unele componente imbunatatesc actiunea altora sau sunt emitatori).

Uneori, cosmetologii dezvolta chiar o schema individual de tratament: pe unele zone ale fetei se aplica un produs de ingrijire impotriva pigmentarii, iar pe altele – impotriva acneei, de exemplu. In general, avantajul ingrijirii profesionale este o abordare individuala si eficient directionata. Daca nu ai un  estetician, poti alege din magazinul online beautyoneshop.ro, produse cosmetice profesionale, cu care poti lupta impotriva ridurilor si a acneei in acelasi timp.

Efecte benefice cosmetice profesionale

In ceea ce priveste folosirea unor produse cosmetice care rezolva mai multe probleme, nu exista dovezi ca acest lucru ar fi daunator, dar performanta poate suferi. Spre exemplu, un tonic profesional are componente de ingrijire mai profunde, fata de o crema obisnuita. Toata lumea vrea sa-si mentina tineretea, frumusetea, si, in special femeile incearca diverse produse cosmetice. Astfel de experimente nu au intotdeauna succes. In cel mai bun caz, efectul dorit nu poate fi obtinut si, in cel mai rau caz, apar reactii alergice, pielea se usuca sau, dimpotriva, capata o stralucire grasa si apar alte reactii nedorite. Toate acestea se datoreaza prezentei in compozitia unui numar mare de componente chimice sau unei compozitii dezechilibrate. Pentru a evita acest lucru, este important sa alegeti corect produsele cosmetice. In acest caz ar trebui sa ai incredere in produsele cosmetic profesionale din magazinul online beautyoneshop.ro. Aceste cosmetice fac parte din categoria instrumentelor profesionale, insa putini oameni stiu care este diferenta lor fata de cele obisnuite, si ar trebui sa tratezi cu seriozitate aceasta problema.

Tipuri de cosmetice profesionale

De asemenea, ar trebuie sa stii, ca cele mai bune rezultate pot fi obtinute la saloanele de infrumusetare, insa acest lucru nu este obligatoriu, daca vei folosi dozajul corect. Astfel, pentru infrumusetare poti folosi cosmetice, precum, ser purificator, ser pentru fermitate, ser de oxigenare, ser revitalizant, ulei de hidratare intensa, masca exfolianta, spray pentru protectie solara,  flacon de ceara cu vinoterapie, creme corporale, crema ulei de masaj, crema delicata pentru masaj, peeling corporal, crema termo-activa si multe altele. 

Compozitia produselor cosmetice de pe piata de masa este in multe feluri diferita de produsele profesionale. Desigur ca unele dintre produsele profesionale contin ingrediente comune cu produsele de pe piata, de exemplu, utilizarea acidului hialuronic, care se gaseste la aproape toti producatorii. Diferenta lor fundamentala este in procentul de componente active, precum si formulele secrete pe care le lucreaza laboratoarele brandurilor de top, astfel incat pielea si parul sa capete sanatate cat mai curand posibil. Exista o serie de criterii pe care produsele cosmetice trebuie sa le indeplineasca pentru a putea fi clasificate drept produse profesionale.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.054)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.186)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]