Fiind atat de preocupate de lumea modei, de ce se poarta in tendintele actuale si mai mult decat atat, de imaginea lor personala, femeile isi incropesc cu foarte mare grija tinutele, indiferent de stilul lor sau pentru momentul sau locatia unde trebuie sa le poarte. Tinutele feminine sunt foarte diversificate, foarte interesante si fiecare femeie in parte le realizeaza in functie de stilul propriu, de preferintele ei si nu in ultimul rand, de tipologia corporala.

Lasand putin deoparte tinutele casual si cele pe care femeile le imbraca la job, una dintre cele mai provocatoare actiuni pentru sexul frumos este realizarea tinutelor de eveniment, alegerea celor mai potrivite piese vestimentare si accesorii. La fel ca si in cazul celorlalte tinute, trebuie sa regasim piese vestimentare care sa ne imbratiseze frumos corpul si sa ne puna in valoare partile dorite, iar accesoriile trebuie sa completeze perfect tinuta, fie sa o puna in valoare daca am optat pentru ceva simplist, clasic, fie sa optam pentru unele subtile si foarte delicate daca hainele in sine sunt unele impunatoare si extravagante.

Odata ce am reusit sa alegem piesele vestimentare reprezentative (fie o rochie extravaganta, o combinatie reusita cu fusta conica si camasa, o salopeta eleganta, un costum clasic etc.), am gasit o pereche de pantofi si geanta potrivita, mai ramane doar alegerea unor accesorii care sa fie demne de tinuta ta de eveniment.

In acest sens, iata pentru ce poti opta si cum poti arata impecabil la un astfel de eveniment:

Agrafe de par

Coafura este o parte importanta din imaginea noastra de eveniment si cu siguranta ne dorim ceva cu adevarat reprezentativ si in concordanta cu tinuta pe care alegem sa o purtam. In acest sens, unele dintre cele mai purtate, indragite si in trend accesorii pe care le putem purta in par sunt agrafele de par pe care le putem regasi astazi intr-o varietate de modele, design-uri, forme, dimensiuni, simple sau cu aplicatii stralucitoare, cu mesaje, cu flori etc.

Cercei tip candelabru

Unele dintre cele mai reprezentative bijuterii pentru tinutele de eveniment este o pereche de cercei tip candelabru care pot fi atractia principala din tinuta ta daca ai optat pentru o rochie clasica, simpla si eleganta. Foarte extravaganti, cu pietre stralucitoare si in modele si design-uri care mai de care mai interesante, cerceii candelabru sunt unele dintre cele mai impresionante si potrivite bijuterii pe care la putem purta la o astfel de tinuta.

Colier

Daca tinuta noastra de eveniment este permisiva, are un decolteu frumos si ne dorim ceva care sa o completeze perfect si sa umple frumos golul de piele, cu siguranta accesorizarea cu un colier deosebit, este de departe cea mai buna alegere. La baza gatului, cu o asezare normala sau lungi si subtite, aceste coliere reprezinta o bijuterie pe care trebuie sa o incluzi intr-o astfel de tinuta si cu siguranta iti va pune in evidenta atat piesele vestimentare cat si frumoasele trasaturi ale fetei si ale corpului.