Incaltaminte sport – 5 motive sa o alegi in detrimentul celei elegante

de | apr. 23, 2015 | Fashion

Chiar daca, prin definitie, incaltamintea sport este destinata activitatilor sportive, ultimele tendinte ale modei au inclus-o pe lista produselor must have ale sezonului cald. Stilistii o asociaza cu tinute smart casual sau chiar elegante, iar restrictiile in ceea ce priveste purtarea ei devin tot mai putine.

525765-140

Incaltaminte sport pentru femei

 

Iata 5 motive care te vor convinge ca poate fi purtata si in viata de zi cu zi, nu doar atunci cand ai activitate fizica:

1.Este confortabila si poate inlocui cu succes variantele clasice de balerini, mocasini sau espadrile, ale caror materiale sunt de regula mai rigide si mai putin flexibile.

2.Incaltamintea sport este versatila si poate fi purtata cu orice tinuta, de la treninguri si echipamente sportive destinate activitatii fizice si pana la pantaloni eleganti sau rochii vaporoase din voal.

3.Poate fi purtata la birou. Daca nu esti directorul unei banci si nu intreprinzi activitati de front office in fiecare zi, care sa iti impuna o tinuta eleganta si conservatoare, poti purta pantofi sport cu jeansi, pantaloni office, fuste si sacouri specifice mediului corporatist.

adidasi-converse-chuck-taylor-all-star-cod-547269c-

Tenisi pentru femei

 

4.Incaltamintea sport poate fi purtata si cu haine mai elegante, precum rochiile din voal, atunci cand codul vestimentar nu impune, in randul femeilor, purtarea pantofilor cu toc si a sandalelor pretioase. Ultimele colectii ale marilor designeri precum Burberry, Roberto Cavalli sau Gucci au fost prezentate pe podiumuri in combinatii inedite care includeau acest tip de incaltari.

5.Este preferata vedetelor. Nume mari de la Hollywood si de pe covorul rosu al muzicii sau al modei, precum Milla Kunis, Cara Delevigne sau Kendall Jenner opteaza pentru purtarea incaltarilor sport ori de cate ori au ocazia si o asociaza fie cu tinute lejere alcatuite din jeansi si tricouri, fie cu vestimentatii mai complexe, precum rochiile lungi in stilul boho sau hippie sau chiar fustele elegante din materiale fluide si vaporoase asa cum sunt voalul sau matasea.

M7650C

Tenisi Converse care pot asoratati la orice vestimentatie

 

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.052)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]