Ce ar trebui sa stii despre remodelarea corporala?

de | sept. 10, 2019 | Sanatate

  Saloanele si clinicile de infrumusetare  au inteles cat este de important sa ofere clientilor posibilitatea de a apela la anumite tehnici si proceduri realizate cu aparatura medicala si estetica profesionala, astfel incat sa poata fi eliminat excesul de grasime, celulita sa fie redusa si eliminata, pielea sa fie tonifiata si acestia sa ajunga sa aiba corpul pe care si-l doresc.

  Exista foarte multe variante din care acestia pot alege, fiecare avand alte rezultate, insa este important sa se aleaga cele mai potrivite proceduri pentru tipul de corp al fiecaruia. Toate procedurile si tratamentele realizate cu aparatura medicala si estetica sunt non- invazive  si mult mai eficiente decat interventiile chirurgicale la care pot apela foarte multi pentru a scapa de excesul de grasime.

Ce este remodelarea corporala?

   Cu ajutorul remodelarii corporale, anumite parti ale acestuia sunt modificate si transformate, fiind eliminat tesutul adipos din acea zona tratata, iar in urma acestor proceduri, celulita este redusa sau eliminata, iar pielea si muschii devin mult mai tonifiate.

   Exista numeroase tehnici sau proceduri care pot fi realizate cu aparatura medicala si estetica, iar printre acestea pot fi enumerate: presoterapia, electrostimularea, impachetarile, drenajul limfatic, mezoterapia, presoterapia sau criolipoliza.

   Presoterapia este acea metoda de remodelare corporala cu ajutorul careia tesuturile sunt oxigenate, toxinele sunt eliminate, iar zona abdomenului, a coapselor si a picioarelor este subtiata. Cu ajutorul acesteia este prevenita retentia de apa si poate fi stimulata starea de bine.

  Mezoterapia este acea tehnica prin intermediul careia corpul este tonifiat si pielea este revitalizata, iar aceasta procedura presupune injectarea unui amestec in anumite zone cu grasime din corp. Trebuie sa se cunoasca insa faptul ca, in urma acestei proceduri, pot aparea mici vanatai pe piele.

  Criolipoliza este procedura cu ajutorul careia grasimea din corp este eliminata datorita inghetarii celulelor adipoase, acestea fiind mai tarziu descompuse. 

  Una dintre cele mai utilizate si preferate metode prin care se poate reduce si elimina celulita de pe corp este cu ajutorul impachetarilor, atat la cald, cat si la rece. Cu ajutorul acestor tehnici, celulita este eliminata, este redusa grasimea si circulatia sanguina este imbunatatita.

  Pentru cei si cele care si-ar dori sa opteze pentru liposuctie, insa le e teama de procedura in sine, este recomandata cavitatia, aceasta fiind o procedura de liposuctie nechirurgicala, cu ajutorul careia sunt localizate zonele cu grasime  si mai apoi, celulele adipoase sunt distruse. De cele mai multe ori, aceasta procedura este utilizata pentru eliminarea grasimii din zona abdomenului.

  Drenajul limfatic este o tehnica cu ajutorul careia anumite zone din corp sunt masate si asupra lor este aplicata o anumita presiune, ce are rolul de a stimula eliberarea toxinelor. De asemenea, aceasta procedura este utila si pentru reducerea celulitei si eliminarea apei din corp.

    Electrostimularea este realizata prin intermediul unor aparate care trimit impulsuri nervoase catre anumite zone ale corpului, iar grasimea din acea zona este eliminata.

Ce rezultate se obtin in urma procedurilor?

   Fiecare corp este diferit, astfel ca si procedurile si tehnicile trebuie sa fie asociate astfel incat sa se obtina rezultatele dorite. 

  In functie de necesitati, aceste tehnici pot sa reduca celulita, sa tonifieze muschii si pielea, sa ajute la scaderea in greutate, sa redea elasticitatea pielii, sa imbunatateasca circulatia sanguina si sa ajute la diminuarea tesuturilor adipoase din corp.

Te-ar mai putea interesa si....

Ciclismul cand suferi de osteoartrita

Exercitiile fizice nu vor dauna articulatiilor atunci cand suferi de osteoartrita. Si da, aceasta afirmatie include mersul pe bicicleta. De fapt, chiar este recomandat sa mergi pe bicicleta in acest caz: ciclismul este un exercitiu cardiovascular grozav, care iti...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]