In cazul in care va doriti niste piloti forati de cea mai buna calitate, atunci este important sa va orientati catre o firrma care va pune la dispozitie aceste lucruri. O firma precum Terratest este pregatita sa vina in sprijinul proiectelor voastre, astfel incat sa reusiti sa va finalizati cu usurinta aceste proiecte. Ea va va oferi astfel un serviciu inedit si veti avea de castigat daca o veti avea in vedere. 

Concept

Trebuie sa stiti ca acesti piloti forati executati in situ constituie unul dintre sistemele clasice de fundare, ei impunandu-se in cazul in care terenul are o capacitate insuficienta in ceea ce priveste preluarea incarcarilor transmise de structura. Pilotii acestia au avantajul ca pot fi executati indsiferent de structura terenului, ei avand diametre cuprinse intre 450mm si 2500mm, ei fiind executati la niste adancimi de 70m. 

Piloti Forati Bentonita 1

In ceea ce priveste procedura de executie, trebuie sa stiti ca realizarea unui pilot forat tine cont de trei etape de executie si anume realizarea forajului, lansarea carcasei de armatura, dar si betonarea. Un alt aspect important de care trebuie sa tineti cont in ceea ce priveste acesti piloti forati este ca acestia se folosesc de anumite tehnologii de executie. Printre aceste tehnologii se numara pilotii forati in uscat, cei cu tubaj recuperabil sau nerecuperabil, cei realizati sub protectia noroiului de foraj si pilotii CFA si anume cei forati cu snec continuu. In afara de acestia mai exista si piloti offshore si anume cei forati sau Benotto, prrecum si cei prefabricati sau precomprimati batuti. 

Alte aspecte de care sa tineti cont

Va trebui sa se tina cont de natura terenulu, dar si de conditiile de amplasament, precum si de nivelul apei subterane, atunci cand vine vorba despre instalarea acestor piloti forati. Se va alege in acest caz solutia cea mai buna din punct de vedere tehnico-economic, aceasta solutie fiind cea mai potrivita pentru voi. Acesti piloti forati sunt in general folositi pentru poduri, dar si cladiri inalte sau diverse structuri industriale masice. 

Aceasta lucrare se executa in general pe terenuri instabile, dar si dificile, de aceea va fi nevoie de o astfel de lucrare, doar in anumite situatii. Pilotii sunt folositi si ca lucrari de sprijiniri pe maluri, dar si pentru excavatii adanci. Alegerea acestora va fi facuta in functie de caracteristicile pe care le va avea terenul. Acestia pot fi astfel piloti secanti, tangenti, dar si interdistantati. 

O firma precum Terratest ca veni in intampinarea tuturor nevoilor voastre si va va oferi un serrviciu pe care il cautati, de aceea este o idee foarte buna sa aveti o astfel de firma in vedere. Ea se va plia in permanenta pe aceste nevoi si va va oferi o calitate foarte buna a lucrarilor. Aceasta va pune la dispozitie un serviciu foarte bun, iar persoanele cu experienta care lucreaza pentru ea, va vor oferi toate sfaturile de care aveti nevoie astfel incat sa va bucurati de niste lucrari finalizate corespunzator. Veti constata ca veti lua o decizie buna daca veti alege aceasta firma.