Iti asiguram in permanenta reparatii aer conditionat in orice zona din Bucuresti in sector 1, 2, 3, 4, 5, 6,  deasemeni, si in sectorul Ilfov si in Giurgiu.

Poti fi beneficiarul experientei  si promptitudinii profesionistilor nostrii accesand site-ul nostru www.Montaj-aer-conditionat-cris.ro/reparatii-service-aer-conditionat pentru a stabili o programare.

Poti fi sigur de promptitudinea cu care onoram orice comanda oferindu-ti reparatii aer conditionat impreuna cu servicii de completare a freonului si de igienizare/dezinfectare pentru  orice tip de aparat de aer conditionat detii.

Suntem promptii si este posibil sa deservim clientii chiar in ziua in care lanseaza comanda sau in ziua urmatoare, in functie de programarile existente,  fiind organizati pe echipe care pot ajunge la orice client conform programarii stabilite. 

Pentru a prelungi durata de viata a aparatului tau de aer conditionat iti recomandam sa faci la timp intretinerea acestuia.

 In acest sens, ne-am gandit la beneficii pentru tine si  iti putem veni in sprijin intotdeauna oferindu-ti un contract de service pentru a te scapa de griji.

Insa chiar daca nu ai incheiat la timp un contract de service cu Instal Aero Cris si ai nevoie de reparatii aer conditionat, contacteaza-ne accesand site-ul pentru ca nu te lasam la greu si la noi gasesti intotdeauna specialistii de care ai nevoie.

Daca constati ca s-a stricat aparatul de aer conditionat si nu mai functioneaza corespunzator, iti recomandam sa nu intervii si sa chemi specialistii contactandu-ne pentru reparatii aer conditionat.

Pe site-ul nostru, vei gasi toate datele de contact si vei putea afla mai multe de la tehnicienii nostrii care-ti ofera consultanta cu rabdare si profesionalism.

Specialistii nostrii vor diagnostica foarte corect  defectiunea si apoi se vor ocupa de reparatia aerului conditionat.

Pe tot parcursul reparatiei,  acestia  iti vor face recomandari utile pentru ca pe viitor sa poti preintampina astfel de situatii.

Si deoarece mereu suntem foarte organizati, raspundem cu promptitudine solicitarilor tale si nu vei astepta multe zile suportand discomfortul termic deoarece stim cu totii ca se intampla ca defectiunile sa apara exact in cele mai nepotrivite momente.

Iti venim in ajutor cat mai repede cu putinta ceea ce ai tu de facut este sa ne contactezi pentru reparatia aerului conditionat .

Este necesar sa utiliziezi aparatul de aer conditionat pentru ca astfel calitatea aerului creste fiind ozonat, filtrat si dezumidificat ceea ce face ca aparatul de aer conditionat sa fie indispensabil fiind in beneficiul sanatatii tuturor.

Pentru a prelungi durata de viata a aparatului de aer conditionat si a nu necesita reparatii in mod repetat, iti recomandam sa inchei cu societatea noastra un contract de service asigurandu-ti prin acesta si intretinerea aparatului.

Astfel, vom evalua la termen aparatul tau de aer conditionat, completam cu freon, schimbam la timp filtrele pentru a elimina  reparatiile capitale si costisitoare.

Toate cele precizate mai sus fac parte dintr-o procedura de intretinere necesara oricarui aparat electrocasnic si care facuta la timp le prelungeste durata de viata.

Cheama echipa noastra de profesionisti pentru a-ti oferi servicii ireprosabile, in scurt timp de la solicitare, indiferent de anotimp!