O lumina puternica in gradina, pe terasa sau in curte este data de niste proiectoare LED, care de cele mai multe ori aceste ofera un iluminat puternic si placut si o ambianta speciala zonei in care sunt amplasate.

Despre iluminatul cu tehnologie pe baza de LED

proiectoare ledTehnologia led, destul de noua, pe care o detin si proiectoarele led este una foarte eficienta. Aceasta este utilizata in special pentru iluminarea spatiilor de mari dimensiuni, dar nu numai, acoperite sau neacoperite, in scop functional sau estetic. Cu ajutorul unor proiectoare led putem ilumina tuneluri si monumente istorice, parcuri si tereneuri se sport, ateliere, hale si chiar curti de case. Toate spatiile mentionate necesita un sistem performant de iluminare realizat din proiectoare led pe care le puteti comanda de pe urmatorul link http://www.led-concept.ro/proiectoare-led, sistem care este cat se poate de rezistent.
Niste proiectoare led se utilizeaza in special in cazul suprafetelor mari, ce au nevoie de vizibilitate ridicata si eficienta. Aceste suprafete pot fi atat in interior, cat si in exterior. Astfel, proiectoarele led sunt folosite in cadrul depozitelor, halelor, suprafetelor particulare (curti), teatrelor si chiar zonelor sportive si de agrement sau spatiilor de joaca pentru copii.

TOP 5 beneficii pe care le ofera aceste proiectoare LED

  1. Durata de utilizare mare: proiectoarele led, ca de altfel toate sistemele de iluminat cu led, au o foarte buna rezistenta in timp. Odata achizitionat un proiector led, nevoie inlocuirii acestuia va fi o chestie uitata in timp. Proiectoarele led rezista de pana la 50 de ori mai mult timp decat alte sisteme vechi de iluminat.
  2. Consum mic de energie: chiar daca au o putere foarte mare de iluminare, tot datorita tehnologiei cu led proiectoarele led au un consum redus de energie electrica, astfel ca beneficiile utilizarii unui asemenea sistem de iluminat se vor vedea imediat pe factura de curent electric. Aceasta economie va fi una pe termen lung.
  3. Putere diferita: proiectoarele led au optiunea de putere in ceea ce priveste lumina emisa. Astfel, se pot folosit proiectoare led cu puterea de la 10W pana la 100W in functie de spatiul unde acestea vor fi utilizate.
  4. Siguranta spatiilor iluminate: avand in vedere ca se pot folosi in mediile exterioare, aceste sisteme de iluminat asigura supravegherea continua a unor spatii mari. Astfel, siguranta spatiului respectiv va creste considerabil.
  5. Alimentare rapida: tehnologia cu led nu foloseste decat un conductor electric care alimenteaza proiectorul. Astfel proiectoarele led se aprind instant si nu au nevoie de timp de incalzire ca alte sisteme de iluminat.