Tavanele extensibile din Bucuresti pot sa fie de multe tipuri diferite. Noi o sa va prezentam un tip de tavan extensibil din Bucuresti, din mai multe, pentru ca acesta ni s-a paraut noua mai interesant.

O sa va vorbim despre specificatiile acestui tavan. Diafragmele stralucitoare au o culoare destul de animata, cu consideratii de lumina, ce fac o atmosfera frumoasa in orice dormitor, living, bucatarie sau baie. Din vina aspectului lacuit ce arata lumina naturala si fabricata, incaperea o sa fie de doua ori mai luminoasa. Diafragma are o proprietatea de a oglindi obiectele. 

Cel mai scazut grad de reflectare este aproximativ de 30% si e aratat de diafragmele albe. Una dintre cea mai evidentiata reflectie este data de membranele lacuite in culori inchise este de 70%, iar proprietatea extrema este tinuta de cele de culoare neagra de productie germana este pana la 90%. Din cauza acestei calitati, locurile cu tavane mai lucioase incep sa para mai spatioase decat sunt in realitate.

Acestea sunt avantajele tavanelor extensibile lucioase

Va vom arata cateva a tavanelor extensibile din Bucuresti, sau din oricare alt loc. Avand in vedere ca unele magazine au o gama de peste 150 de culori, sau mai putin puteti sa comandati orice nuanta de tavan lucios. Detinerea de oglindire si de obicei a lucrurilor prezinta din tavanul lucios una dintre cea mai utila solutie pentru camerele mici si intunecate, adica hol, baie, bucatarie, etc. Mai ales daca se prefera si pentru un sistem de iluminat indicat. 

Tot aceleasi aptitudini arata si punctul de atractivitate al diafragmele lacuite pentru inauntrul restaurantelor, hotelurilor, saloanelor de frumusete si centrelor comerciale si de distractii, etc. Multele proprietati anumite si designul lucios le ofera designerilor posibilitati nenumarate. Diafragmele lacuite dau bine intr-o executie standard, cat si in combinatie de doua sau mai multe culori, in constructii pe mai multe nivele. 

Diafragma lucioasa poate copia apa curgatoare, acoperirea lucioasa a automobilelor sau chiar a articolelor din piele, ceea ce arata un mare avantaj pentru aspectul spatiilor corespunzatoare. In ciuda tuturor atributelor, diafragmele ucioase pot sa faca parte din categoria produselor convenabile. Dar, dumneavoastra ati putea si sa va bucurati de un pret mult mai scazut, din cauza promotiilor oferite de unele companii. Pentru dealeri au preturi si oferte mai speciale.

Lucruri interesante despre tavanele extensibile lucioase

Sistemul extensibil de diafragma decide de ceva proprietati de izolare sonora si termica, care, in caz de importanta, pot sa fie imbunatatite prin punerea sub tavan a materialelor de izolare necesare. Pe suprafata lacuita nu se strang deloc picaturi de condens, iar prin aceasta nu trece apa si din cauza elasticitatii si rezistentei sale retine apa in caz de inundatie salvand, in acest caz, lucrurile proprietarului.

Suprafata lucioasa poate sa cumfleze orice defect al placii de baza si toate traiectorile de legaruea, iar repararea cu harpon asigura, in caz de necesitate, declipsarea tavanului extensibil si sa aiba voie la spatiul din spatele acestui tavanului. Tavanele extensibile lucioase se pun in ceva ore, formand o suprafata perfect lucioasa, fara denivelari si crapaturi. Cu toate aceste lucruri, montajul este chiar si rapid, cat si curat, practic fara niciun pic de praf.