Pot crea singur un site web?

de | aug. 25, 2019 | Internet

Când vine vorba de crearea unui site web, totul pare atât de dificil la prima impresie, însă lucrurile nu stau chiar așa. 

Cu puțină răbdare și documentare corectă în prealabil, crearea de siteuri poate deveni chiar un hobby.

Există firme de profil care se ocupă cu crearea de situri web de orice tip, însă dacă ai talent și răbdare poți încerca și singur să îți creezi propriul site după dorințele și necesitățile tale iar dacă ai nevoie de îndrumare poți găsi diverse tutoriale sau ghiduri de specialitate complet gratuite.

Ce tip de site să alegi?

Un alt aspect important de luat în calcul este tipul de site pe care dorești să îl crezi iar aici trebuie să ți cont șui de profilul firmei tale.

Poți începe ca și încercare cu un site simplu în html cu maxim 3 pagini.

Dar dacă vrei un site de prezentare pentru firmă, trebuie să te orientezi spre unul care să conțină câteva pagini statice iar dacă produsele sau servicile tale au nevoie de actualizări periodice, atunci trebuie să creezi un site web dinamic.

În cazul blogurilor, al magazinelor online și al forumurilor vorbim despre siteuri complexe.

Care sunt pașii pentru a realiza un site?

Pentru crearea oricărui tip de site web ai nevoie mai întâi de cunoștiințe de bază HTML. 

Dacă le stăpânești pe acestea poți trece mai departe la achiziționarea unui domeniu web. În același timp îi alegi și numele care trebuie să fie cât mai relevant pentru ceea ce vrei să promovezi. Șă trebuie să iei în calcul dacă dorești să plătești anual chirie pentru acesta.

După aceea te poți ocupa de webhost.

Webhostul poate fi plătit și vei beneficia de suport și spațiu de stocare pe măsură sau poți alege un webhost gratuit, dar vei avea de- a face cu ferestre publicitare.

Cum se construiesc paginile web?

Ei bine, după domeniu și webhost ajungem la paginile web iar apoi urmează testarea propriu- zisă a siteului web.

Trebuie să și testezi ce ai creat pentru ca nu cumva să apară erori de scriere ale paginilor sau linkuri greșite. Deci, vei folosi un browser pentru acest lucru iar evident cel mai căutat este Internet Explorer urmat de Firefox, Mozilla și Opera.

Dacă toate etapele au decurs cum trebuie și siteul tău web este în regulă, urmează poate  cea mai plăcută parte, obținerea de profit financiar de pe urma acestuia.

Acest lucru de obicei se poate reliza datorită vânzării diverselor produse sau prin publicarea de banere publicitare.

Promovarea siteului începe cu finalizarea acestuia și direcționarea către motoarele de căutare dar este un proces de durată și continua cu prezentarea acestuia la televiziune, în presă și pe rețelele de socializare.

În acest mod site-ul tău web va deveni din ce în ce mai popular, numărul clienților și al vizitatorilor va crește iar profitul o dată cu aceștia.

Sursa: https://Media90.ro/creare-site-web-design/

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.048)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]